Αυλαία με νίκη για Αίγειρο Μυστεγνών

Αυλαία με νίκη για Αίγειρο Μυστεγνών

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ, η πρωταθλήτρια Λέσβου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον 10 όμιλο (4-1 τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/06/2016

Έστω και την τελευταία στιγμή, ο Αίγειρος Μυστεγνών κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου, μετριάζοντας τις εντυπώσεις από την παρουσία του στον 10 όμιλο. Σε ματς που έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη, η πρωταθλήτρια Λέσβου επιβλήθηκε με 4-1 του Ποσειδώνα Καρδαμύλων στο πρώτο ματς της ημέρας και στο δεύτερο της τελευταίας (6ης) αγωνιστικής αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Παρά τη νίκη του, πάντως, ο Αίγειρος Μυστεγνών δεν κατάφερε να αποφύγει την τελευταία θέση στον όμιλο.

Μόλις στο 2' ο Συβρής δέχθηκε την ασίστ του Σεραφείγκου και με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 23' ο τελευταίος έγινε δράστης και πέτυχε το 2-0 με πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα του Καλαφάτη. Προσωρινά οι πρωταθλητές Χίου μπήκαν στο ματς, καθώς μείωσαν σε 2-1 με πλασέ του Πελαντή μετά από αδράνεια της άμυνας στο 32', ωστόσο στο επόμενο λεπτό (33') η διαφορά τερμάτων επανήλθε στα δύο, χάρη σε διαγώνιο σουτ του Καλαφάτη από σέντρα του Σεραφείγκου. Στο 55' ο κορυφαίος του αγώνα Σεραφείγκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 μετά από πανέμορφη ατομική ενέργεια του Καπταγιάννη και ασίστ του Συβρή. Στο 72' οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μαζέψουν κάπως την έκταση της ήττας, όμως ο Μελέκος έστειλε την μπάλα άουτ σε εκτέλεση πέναλτι.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρόπουλος (Δυτικής Αττικής), με βοηθούς τους Γιαννουγλίδη (Αθηνών) και Καπρέτσο (Δυτικής Αττικής).

ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ (Θοδωρής Παπαλόπουλος): Κουμπάς, Καπταγιάννης (77' Τσιπάς), Μουτζούρης, Λεονταρίδης, Τριλιανός, Κοντονίκας, Μαστραντωνάς (70' Χριστοδούλου), Γιακαλής, Σεραφείγκος, Συβρής, Καλαφάτης (80' Παπακώστας)

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ (Λεωνίδας Ευθυμίου): Μπαχάς, Λοΐζος (63' Καραμπουρνιώτης), Νιάκας (56' Σημαδόπουλος), Γαλάνης, Μπακογεώργης, Μελέκος, Ντεμίρι (75' Λάγκωνας), Σταματελόπουλος, Πελαντής, Βελίδι, Φεγγουδάκης.

(Ανταπόκριση: Βαγγέλης Παπαντώνης 'sportlesvos.gr')