×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νίκησε αλλά δεν έφτανε

Νίκησε αλλά δεν έφτανε

1-3 στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός, αλλά το εισιτήριο πήρε η Ιστιαία ελέω 0-0 στο ματς με τη Θήβα και το 3-0 σε βάρος των Λαμιωτών

από
στις 05/06/2016

Δεν έφτασε η νίκη στο Καρπενήσι για τον Ολυμπιακό Λαμίας ώστε να πανηγυρίσει την άνοδο του στη Γ’ Εθνική, καθώς Θήβα και Ιστιαία βολεύτηκαν στο 0-0, δίνοντας το δεύτερο εισιτήριο στην ομάδα της Εύβοιας.

Oly aiolos1Το συγκρότημα του Σπύρου Λέντα έκανε το καθήκον της στο γειτονικό Καρπενήσι όπου επικράτησε με 1-3, όμως η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια με την Ιστιαία δίνουν το εισιτήριο στους «κίτρινους».

Oly aiolos1Το παιχνίδι

Γενικά η νίκη των ερυθρολεύκων κρίνεται δίκαιη σε ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε αποκλειστικά στο πρώτο 45λεπτο. Σε αυτό το διάστημα και ειδικά μέχρι το 25’ ο Ολυμπιακός ήταν φανερά ανώτερος ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο και βρέθηκε μπροστά με δύο τέρματα διαφορά.

Oly aiolos1Ήταν δύο όμορφα γκολ από τους Χαλαστάνη (20’) και Λέντα Νίκο (24’) που βρήκαν διάδρομο στην αντίπαλη περιοχή και νίκησαν τον Κόκοτα.

Oly aiolos1Κάπου στο 0-2 η αυτοσυγκέντρωση χάθηκε ανέβηκε ο Αίολος που μείωσε γρήγορα σε 1-2 με τον Μεταξούλη, ύστερα από φάουλ του Στύλα και απείλησε μάλιστα με ισοφάριση ειδικά στη φάση του 45’. Σε αυτό το λεπτό ίσως κρίθηκε και το τελικό αποτέλεσμα καθώς αρχικά από ωραία αντεπίθεση με τους Καραχαλίδη, Στύλα, Μεταξούλη, ο τελευταίος αν και τετ-α-τετ με τον Δελούκα, προτίμησε να «σπάσει» την μπάλα στον Καραχαλίδη που αστόχησε από θέση γκολ απελπιστικά.

Oly aiolos1Και σαν να μην έφτανε αυτό στην αμέσως επόμενη φάση ο Νίκος Λέντας κέρδισε πέναλτυ σε μαρκάρισμά του από τον Κόκοτα σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν μάλλον δικαιολογημένα, καθώς ο τερματοφύλακας φάνηκε να φτάνει πρώτος στην μπάλα.

LentasSpΤελικά ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ψύχραιμα από το σημείο του πέναλτυ έγραψε το 1-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Oly aiolos1Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μάλλον περισσότερο είχαν την προσοχή τους στο ραδιόφωνο για να μάθουν το αποτέλεσμα στον άλλον αγώνα παρά να αυξήσουν το δικό τους σκορ. Ωστόσο φάσεις για γκολ είχαν οι Μπουσάι (46’) και Κουτρομάνος (64’). Στο απέναντι τέρμα ο Δελούκας είπε «όχι» σε ενέργειες των Καραχαλίδη (66’), Φούκα (86’), Αζακά (87’) και Μεταξούλη (90’) για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Oly aiolos1Oly aiolos1GemelosΣε γενικές γραμμές ο διαιτητής Μανώλης Σκουλάς (Σερρών) πήγε καλά και ελέγχεται κυρίως για τη φάση του 45’.

Oly aiolos1FlorakisGΑίολος Καρπενησίου (Γιάννης Φλωράκης): Κόκοτας, Μπογδάνος, Φούκας, Δαραβέλης, Αζακάς Π. (91’ Τόσκα), Μπόνιας, Μεταξούλης, Στύλα, Ηλιάδης, Καραχαλίδης, Νικολάου (46’ Ράμμος)

Oly aiolos1Ολυμπιακός Λαμίας (Σπύρος Λέντας): Δελούκας, Σιώτης, Λιανός, Λέντας Δ., Ζήσιμος, Καλαμάτας, Χαλαστάνης (64’ Πρέμτσης), Κουτρομάνος, Μπουσάι (91’ Μπάκας), Λέντας Ν., Αντωνίου

Oly aiolos1Oly aiolos1Oly aiolos1Oly aiolos1Oly aiolos1Oly aiolos1Μερικές… συμπτώσεις από τα στατιστικά που έχουμε είναι ότι οι πρωταθλητές της οικογένειας Λέντα όπως και πέρυσι πάλι με τα ερυθρόλευκα, της Μαλεσίνας έχασαν στα μπαράζ την άνοδο. Η Μαλεσίνα που όπως κι ο Ολυμπιακός ξεκίνησαν με «χ» στην πρεμιέρα που στοίχισε. Οι ομάδες της Θήβας πέρυσι και του Ολυμπιακού φέτος, αν και νίκησαν την τελευταία αγωνιστική στο Καρπενήσι και μάλιστα και οι δύο με δύο γκολ διαφορά (0-2 και 1-3), έμειναν χωρίς άνοδο εξαιτίας του αποτελέσματος στο άλλο παιχνίδι. Την 3η θέση του πρωταθλητή Φθιώτιδας στα μπαράζ, πληρώνει και ο Κηφισσός Κ. Τιθορέας, αφού θα υποβιβαστεί στη Β' Τοπική.

(πηγή: efthia)