×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Δεν τα κατάφερε η Ένωση, η Δόξα την άνοδο!

Δεν τα κατάφερε η Ένωση, η Δόξα την άνοδο!

Ένα γκολ του Στρέμπα στο 57 ‘ αποδείχθηκε καθοριστικό στο αγώνα ανάμεσα στην Ενωση Λέρνας και την Δόξα Μεγαλόπολης

από
στις 06/06/2016

ΑΕ ΛΕΡΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 0–1

Και οι δυο ομάδες επαιζαν για τη νίκη, αφου σε ενδεχόμενη ισοπαλία θα είχαμε νέο μπαράζ. Η Δόξα Μεγαλόπολης τελικά επικράτησε 0-1 της ΑΕ Λέρνας και πήρε την άνοδο στη Γ' Εθνική. Αρκετά καλό παιχνίδι, καθαρό κι από τις δυο ομάδες, με αρκετές μονομαχίες, κάτι στο οποίο συνέβαλαν οι μικρές διαστάσεις του γηπέδου. Όμως ο δυνατός αέρας ήταν το κύριο χαρακτηριστικό και η Ένωση που τον είχε υπερ της στο πρώτο ημίχρονο δεν τον αξιοποίησε αφου οι Καραγκούνης, Ζίου και Γιάννος δεν επιχείρησαν κάποιο από τα γνωστά τους σουτ.  Το γκολ που έκρινε το ματς και μια ολόκληρη άνοδο ήρθε στο 57' όταν ο Στρέμπας με συρτό φάουλ έκανε το 0-1. Στο 74' ο Λυμπερόπουλος είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητές: Μακρυπόδης, Μεϊντανάς-Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)

ΑΕ ΛΕΡΝΑΣ (Δημήτρης Αποστόλου): Κατσαούνης, Ζίου (86' Αποστόλου), Διαμαντής Ι., Λαζάρου, Κατσίρης Ν., Διαμαντής Αν., Κιρβαλίτζε, Αντωνιάδης, Κοσμάς (53' Β. Κατσίρης), Γιάννος (75' Σαρρής), Καραγκούνης.

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Βασίλης Κούβαλης): Δημητρέλης- Αντώνακας, Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούλιας, Αθανασιάδης, Νάνος, Δ. Λυμπερόπουλος, Στρέμας, Δρόσος (84' Μοσχίδης), Ν. Λυμπερόπουλος (90' Τζανής), Κατσαρός.

(Πηγή: sport.argonafplia.gr)