Φινάλε με τεσσάρα ο ΑΟ Βελισσαρίου

Φινάλε με τεσσάρα ο ΑΟ Βελισσαρίου

Ο πρωταθλητής Ηπείρου επικράτησε με 4-1 της Δόξας Γαρδικίου στο... στερνό αντίο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/06/2016

Νικηφόρα έκλεισε ο ΑΟ Βελισσαρίου την προσπάθειά του στα μπαράζ, που κατά τ' άλλα δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ο πρωταθλητής Ηπείρου ξέσπασε απέναντι στη Δόξα Γαρδικίου, της οποίας επικράτησε με 4-1 στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς για τις δύο ομάδες.

Στο 15' ο Βαρτζιώτης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ μετά από σουτ του Σ. Νικολάου, στο επόμενο λεπτό ο Τζιάλλας σκόραρε με το γκολ να μην μετρά κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ και στο 22' ο τελευταίος έγραψε το 2-0 με σουτ. Κάπου εκεί οι πρωταθλητής Θεσπρωτίας ανέβασαν την απόδοσή τους, μείωσαν σε 2-1 στο 32' με το σουτ του Ζήση και, μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν φτάσει στην ισοφάριση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς και έφτασαν σε ευρεία επικράτηση. Στο 74' ο Τζιάλλας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα με ψηλοκρεμαστό πλασέ για το 3-1 και στο 78' ο Ασωνίτης με πλασέ μετά από σουτ του Μπαλογιάννη, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής ήταν ο Σπυριάδης (Χίου), με βοηθούς τους Τζιαμπάση (Κοζάνης) και Δημόπουλο (Φλώρινας).

ΑΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ (Ανέστης Ζώης): Μάντζιος, Νικολάου Κ., Ασωνίτης, Τσουλιάης, Πανίδης, Κολιός, Βαρτζιώτης Β. (77' Αντωνίου), Νούγιας (62' Γιαννάκης), Τζιάλλας, Σταμούλης, Νικολάου Σ. (68 Μπαλογιάννης)

ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ (Παναγιώτης Παππάς): Ντόστας, Λάμπρου, Βάσιος, Παππάς, Μηνάς, Τσίρης Β. (53' Γκέκας), Ζήσης (83' Τσίμης), Γεωργάκης, Κώστας, Λάμπρου, Τσούγκαρης (87' Αθανασίου).