×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Θύελλα Ραφήνας: Το τρίτο ημίχρονο των θριαμβευτών!!! (video)

Θύελλα Ραφήνας: Το τρίτο ημίχρονο των θριαμβευτών!!! (video)

Τι δήλωσε ο Αρκάδιος Βαζέχα, μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τη Ζωφριά, ο αρχιτέκτονας της ομάδας Πέτρος Τσιγκούλης και ο Γεν. αρχηγός Χρ. Μυτιληναίος – Δείτε την... selfie των πρωταθλητών αλλά και το τι έγινε στο Θυελλιώτικο σουαρέ

από
στις 06/06/2016

Βαζέχα: Είχαμε την καλύτερη ομάδα, δίκαιη η άνοδος μας

Τσιγκούλης: Να γιορτάσουμε την άνοδο, θα δούμε για του χρόνου

Μυτιληναίος: Τους ευχαριστώ όλους!

Η τελευταία selfie πρωταθλητών… για φέτος!

Σιγά μην δεν βγάζανε selfie στον τελευταίο αγώνα για την φετινή χρονιά, με μπροστάρη -ποιον άλλον- τον γκολτζή της ομάδος Αρκάδιο Βαζέχα…

Μετά το τέλος του σημερινού νικηφόρου αγώνα με την Ζωφριά ο «αρχηγός» και τα άλλα παιδιά μαζεύτηκαν για την καθιερωμένη πια φωτό με τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια. Κάποιοι λένε ας κρατήσουν οι χοροί, στην περίπτωσή τους μάλλον ισχύει το… ας κρατήσουν οι selfies.

Θυελλιώτικο σουαρέ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική 

Η Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 είναι από τις ημερομηνίες που δεν θα ξεχάσουν στην Θύελλα Ραφήνας. Και τούτο γιατί η ομάδα της Διασταύρωσης πήρε το εισιτήριο για την Γ΄Εθνική.

Για αυτό και γιορτάστηκε μετά τον τελευταίο αγώνα για τα μπαράζ, με έναν ξεχωριστό οικογενειακό τρόπο. Μόνο που αυτή τη φορά όταν λέμε οικογένεια εννοούμε την διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους παίκτες και τους λίγους καλούς -όχι ότι οι άλλοι δεν είναι καλοί- φίλους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Τόπος συνάντησης το Cafe «The Play Hut» στο γήπεδο του Θησέα Νέας Μάκρης (πίσω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας) που το «τρέχουν» δύο Θυελλιώτες: ο Αλέξανδρος Χαρακτίδης και ο Γιάννης Τσέλιος.

Καλή παρέα, μουσική, προβατίνα και εξαιρετικό κρασί. Αυτά ήταν τα κύρια συστατικά για να περάσουν όλοι τέλεια. Μέχρι να φτάσει μεσανυχτάσιμη και να αρχίσουν να φεύγουν σιγά σιγά οι μακρινοί, οι δεσμευμένοι και τα γυναικόπαιδα όλα ήταν άψογα. Και το φαγητό, και το ποτό και το γλυκό καρυδόπιτα από τα χεράκια της μαμάς Ντούνη παρακαλώ, αλλά πάνω απ΄όλα η καλή παρέα. Αυτή που έχουν φτιάξει εδώ και τόσα χρόνια στην Θύελλα Ραφήνας.

Στα κλου της βραδιάς ο τροβαδούρος κόουτς της Θύελλας Πέτρος Τσιγκούλης, ο οποίος έκανε ντουέτο με έναν παλιό παίκτη του, τον Ρήγα Ηλιάδη και με τις κιθάρες τους έντυσαν μουσικά την βραδιά με ακροατές τους παίκτες που συνόδευαν με παλαμάκια τους μουσικάντηδες της παρέας. Κάποια στιγμή ζήλεψε και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μυτιληναίος και «κόλλησε» μαζί τους κι όταν ήρθε στο τσακίρ κέφι έριξε και την ζεϊμπεκιά του.

Ο επίτιμος πρόεδρος κος Γιώργος Λουκάτος πάντα παρών και στις χαρές και στις λύπες της ομάδας έφυγε διακριτικά κάποια στιγμή, ενώ ο Μπούμπης κάθισε μέχρι να φάει το γλυκό του!

Ο Σπύρος Λουκάτος και ο Μπάμπης Μπήλιος απόλαυσαν το κρασί τους μετά συνοδείας προβατίνας (συγχαρητήρια στον ψήστη έδωσαν όλοι), τοριξαν μετά στην φιλοσοφική συζήτηση περί ποδοσφαίρου, εκλογών ΕΠΣΑΝΑ κλπ.

Το σουαρέ σχόλασε κλασσικά με κανα δυό ανέκδοτα δυνατά του κόουτς. Έτσι για φύγουν όλοι με ένα ακόμα μεγαλύτερο χαμόγελο στα χείλη.

(πηγή: irafina)

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 13:13