Πανθηραϊκός: Το «ευχαριστώ» του Αρχοντάκη

Πανθηραϊκός: Το «ευχαριστώ» του Αρχοντάκη

Ο 41χρονος προπονητής παραχώρησε προσωπική δήλωση με το πέρας των υποχρεώσεων του πρωταθλητή Κυκλάδων.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/06/2016

Προσωπική δήλωση παραχώρησε ο Γιώργος Αρχοντάκης, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων του Πανθηραϊκού, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε το τελευταίο τετράμηνο στην ομάδα της Σαντορίνης. Χαρακτηριστικά, η δήλωση του 41χρονου προπονητή αναφέρει:

«Μετά από ένα όμορφο ταξίδι τεσσάρων μηνών, η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της ανέβηκε στη Γ' Εθνική, έκανε νταμπλ, παίρνοντας πρωτάθλημα και Κύπελλο μετά από 30 χρόνια, ενώ έπαιξε κατά γενική ομολογία όμορφο ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση Καμπουράκη για την άριστη συνεργασία που είχαμε, τον Τάκη Γρυπαίο, τον άνθρωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο για να έρθω στην ομάδα και με τον οποίο με συνδέει στενή φιλία, τον Θανάση Διγγελίδη, τον γυμναστή με τον οποίο συνεργάζομαι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τον Γιάννη Φουστέρη που ήταν ο συνεργάτης μου, καθώς και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στην ομάδα, σε ό,τι εκείνη χρειαζόταν. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στο αγωνιστικό πλάνο που θέσαμε, κάνοντας έτσι τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχάσω να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Μαντζούνη, τον άνθρωπο που με πρότεινε στην ομάδα».

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 20:31