×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ατελείωτο γλέντι ανόδου για την Θύελλα Ραφήνας!!! (pics&video)

Ατελείωτο γλέντι ανόδου για την Θύελλα Ραφήνας!!! (pics&video)

Όλα όσα έγιναν στην χθεσινή γιορτή των Λιγνιτωρύχων για τον προβιβασμό στη Γ' Εθνική

από
στις 09/06/2016

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν την φετινή, άκρως πετυχημένη χρονιά, παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ με την βράβευση για την άνοδο της ομάδας των Λιγνιτωρύχων στη Γ’ Εθνική στην φυσική έδρα τους, το γήπεδο της Διασταύρωσης, κατά τους εορτασμούς του Πανηγυριού της Ανάληψης.

Οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό τιμ είχαν κάτσει από νωρίς πρώτο τραπέζι πίστα, ενώ τα μέλη της διοίκησης είχαν επιφορτιστεί με το ψήσιμο, το σερβίρισμα και το καλωσόρισμα όλων όσων βρέθηκαν χθες στο Πανηγύρι.

Η διάθεση όλων ήταν φανερά ανεβασμένη, με τον κόουτς Πέτρο Τσιγκούλη να μην σταματάει τα πειράγματα και τα ανέκδοτα, και τους παίκτες να διασκεδάζουν απαλλαγμένοι ποια από το άγχος των αγώνων και των προπονήσεων.

Αυτός όμως που «έβγαλε» όλη την δουλειά ήταν ο Χρήστος Μυτιληναίος ο οποίος δεν σταματούσε να σερβίρει τους ποδοσφαιριστές και να «τσεκάρει» αν όλα είναι όπως πρέπει.

Σε ποιο επιτελική θέση ήταν ο Σπύρος Λουκάτος ο οποίος κινούταν μεταξύ εισόδου και ταμείου, αν και ήταν φανερό το άγχος του για την εναρκτήρια ομιλία που θα έδινε για να καλωσορίσει τους επισήμους και τους φίλους της Θύελλας.

Ο Κώστας Μυτιληναίος ήταν «υπεύθυνος» στο μπαρ και ο Μπάμπης Μπήλιος «όργωνε» το γήπεδο για να χαιρετήσει προσωπικά όλους όσους βρέθηκαν στην χθεσινή γιορτή.

Μετά τις σύντομες ομιλίες του Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη και του Αντιδημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς και μετά την βράβευση του Επίτιμου προέδρου Γιώργου Λουκάτου, πάνω στην εξέδρα που είχε στηθεί ανέβηκαν όλοι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Θύελλας για να παραλάβουν τα μετάλλια αλλά και την κούπα που τους δόθηκε από την δημοτική αρχή ως επιβράβευση της μεγάλης φετινής επιτυχίας της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Όταν ο αρχηγός, Αλέξανδρος Χαρακτίδης, σήκωσε και αυτήν την κούπα, ο ουρανός της Διασταύρωσης φωτίστηκε με τα πυροτεχνήματα που είχε επιμεληθεί ο Μιχάλης Λουκάτος με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι.

«Για να μπορέσουν να γίνουν θαύματα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Γ. Λουκάτο»

«Για να μπορέσουν να γίνουν θαύματα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι να αγαπάν την ομάδα σαν τον Γ. Λουκάτο», με αυτά τα λόγια, στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς, βράβευσαν τον Επίτιμο πρόεδρο της Θύελλας Ραφήνας Γιώργο Λουκάτο για την προσφορά του στην ομάδα ώστε να πετύχει την άνοδο της στη Γ’ Εθνική αλλά και συνολικά, δίνοντας του μία τιμητική πλακέτα και μία μπάλα η οποία έφερε τις υπογραφές τους.

Ο κ. Λουκάτος, αφού ευχαρίστησε τους κ.κ. Πιστικίδη και Μπουρνούς, είπε :

«Ότι κάνω να ξέρετε ότι το κάνω από ανιδιοτέλεια και από την αγάπη μου προς τους νέους της Ραφήνας και το ποδόσφαιρο. Να είστε σίγουροι ότι όσο υπάρχω θα προσφέρω στην Θύελλα για το μέλλον των παιδιών μας» και κλείνοντας ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το προπονητικό τιμ και τον κόουτς των πρασίνων Πέτρο Τσιγκούλη.

Το Πανηγύρι της Αναλήψεως

Το Πανηγύρι της Αναλήψεως του Κυρίου αποτελεί τη λαμπρότερη των εορτών στη Διασταύρωση Ραφήνας και είναι ιστορικά ταυτισμένο με τη δημιουργία της «κοινότητας» των Λιγνιτωρύχων και την ίδρυση του Α.Π. Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας .   Και ενώ τα της Ιεράς Πανηγύρεως είναι μέλημα του πατρός Νικολάου, καθώς στο πανηγυρικό Εσπερινό όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, το λαϊκό πανηγύρι και το γλέντι που στήνεται , αποτελεί κύριο μέλημα του κατά παράδοση  Φιλοχρίστου πληρώματος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου της Θύελλας, μιας και όταν ξεκίνησε το χτίσιμο του Ιερού Ναού της Αναλήψεως , μεταξύ των πρωτεργατών ήταν ποδοσφαιριστές και μέλη του ΔΣ της Θύελλας. Αυτά για την ιστορία, αλλά ας περάσουμε στο σήμερα.

Στο σημερινό πανηγυρικό Εσπερινό, και στη Λιτανεία της εικόνας ,συνοδεία μελών του Ιερατικού κόσμου, προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας , πλήθους πιστών και υπο τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής  εκτός του Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη, η κάμερα του rpn.gr κατέγραψε τον π. Υπουργό Μάκη Βορίδη, τον π. Βουλευτή της Περιφέρειας Νίκο Καντερέ, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μισοκοίλη, τον π. Δήμαρχο και Πολιτευτή Κυκλάδων Γιώργο Χριστόπουλο, τους Αντιδημάρχους, Βαγγέλη Μπουρνούς, Αντώνη Παλπατζή, Παναγιώτη Καλφαντή και Δήμητρα Τσεβά, τον π. Αντιδήμαρχο Σπύρο Κάρλο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Γεράσιμο Βουδούρη , Ηλία Μικρόπουλο και Μαρία Τσέρμου, τον π. Δημ. Σύμβουλο Αρθούρο Αντενούτσι,  τους πατέρες Δημήτριο και Απόστολο του Ι.Ναού της Παναγίας Παντοβασίλισσας, τον Διοικητή του Α.Τ Ραφήνας Π. Αλεξανδρόπουλο και τον Διοικητή του Τ.Α Ραφήνας Δημήτρη Δελτσίδη, τον Επίτιμο Πρόεδρο της Θύελλας Γιώργο Λουκάτο, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Δουβίτσα και τον Διευθυντής του Οργανισμού Βασίλη Σπαντούρο, τον Γ.Γ της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργο Φλαμπούρη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Δημήτρη Κατσουλάκη (ο οποίος μάλιστα ήταν και ένας απο τους καλύτερους ψήστες) τον Πρόεδρο του Α.Ο. Τρίγλιας Ραφήνας Μάριο Διαγγελάκη με τον Κώστα Κουζή, τον Πρόεδρο του Αετού Πικερμίου Γιώργο Τσέρμο,    την Πρόεδρο της ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Δέσποινα Γκικάκη, Δέσποινα  τον Πρόεδρο του Συλλόγου της «Ενότητας» Γιάννη Ξουρίκη με μέλη του ΔΣ, τον Τομεάρχη Ανατολικής Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καραγεωργίου , σύσσωμη (ΔΣ, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας, τον προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας Γιώργο Γιαννακόπουλο, τον Δικηγόρο Ραφήνας Γιώργο παπαδουκάκη, την Ιφιγένεια Βαρδοπούλου απο το «Μελτέμι», τον Κώστα Μέλιο απο τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Ραφήνας, τον ερευνητή της τοπικής ιστορίας Δημήτρη Μακρή και πολλούς κατοίκους κυρίως της Διασταύρωσης

Κλείνοντας την πρώτη σύντομη αναφορά μας στη σημερινή γιορτή θα θέλαμε και δημόσια να κοινοποιήσουμε τις ευχαριστίες των ανθρώπων της Θύελλας προς το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης που ήταν :

  1. Δωρική ΑΕ Μαρτίνης Νικόλαος (εμπόριο ποτών)
  2. Μακρής Αθανάσιος (εμπόριο ποτών)
  3. Γυφτόπουλος Ηλίας (εμπόριο ποτών)
  4. Αφοί Σαραγούδα (εμπόριο κρεάτων)
  5. Αφοι Καβαλάρη (εμπόριο κρεάτων)
  6. Κουτρής Ι. και Δ Ο.Ε (εμπόριο κρεάτων)
  7. Καψανάκης Γιώργος (πρατήριο ECO – emp;orio ner;vn)
  8. Afoi Ts;akvna (ylik;a oikodom;vn- kays;ojyla)
  9. To soybl;aki toy M;arioy (chtopvle;io)

(Πηγή: με στοιχεία από το irafina - RPN)