Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ στο Άσυλο Ανιάτων

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ στο Άσυλο Ανιάτων

Η Athletic Productions για ακόμη μια φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 29/06/2017

 

Μια ακόμη ξεχωριστή ημέρα ήταν η σημερινή για την Athletic Productions και το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ όπου έδειξαν και πάλι το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Ο επικεφαλής του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ  Γιάννης Μαυρόπουλος μαζί με τον ευαισθητοποιημένο σε θέματα εθελοντισμού, δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων  κ.Βαγγέλη Ξυδέα και τον εθελοντή Παναγιώτη Λάσκαρη επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Άσυλο Ανιάτων και παρέδωσαν περίπου 300 κιλά σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης!

Κατά την άφιξη τους στο ίδρυμα τους υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά η διευθύνουσα κ. Ελένη Μαργέλη η οποία παρέλαβε τα τρόφιμα και ευχαρίστησε για την σημαντική αυτή προσφορά σε αυτές τις δύσκολες εποχές .

Στην συνέχεια η κυρία Μαργέλη φιλοξένησε στο γραφείο της τους κ.κ. Μαυρόπουλο, Ξυδέα , Λάσκαρη τους οποίους ενημέρωσε για την συνολική δράση του ιδρύματος που προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες σε ανθρώπους που η πάθησή τους είναι ανίατη και  τους καθιστά  ανίκανους να αυτοεξυπηρετηθούν.

19510557 10203143141497319 2140403504457684647 n

Το  Άσυλο Ανιάτων είναι ένα κοινωφελές ,μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο , με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση αυτών που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις απαραίτητες ανάγκες τους.

Παραμένοντας  έστω  για λίγες ώρες ανάμεσα σε νοσηλευτές ,διοικητικό προσωπικό και  συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη φροντίδας καταλαβαίνει κανείς εύκολα το τεράστιο έργο που επιτελείται στο Άσυλο Ανιάτων.