Βόμβα στην Δόξα Ι Αύριο φτάνουν στην Δράμα οι Ιρανοί για την εξαγορά!

Βόμβα στην Δόξα  Ι Αύριο φτάνουν στην Δράμα οι Ιρανοί για την εξαγορά!

Αλλάζουν τα πάντα στην οργάνωση και τον προγραμματισμό της ΠΑΕ

από Πάμε Μπάλα
στις 09/08/2021

 

Ένα κοινό μυστικό που ήξεραν όλοι στην πόλη της Δράμας και κανείς δεν αποκάλυψε φέρνει στην δημοσιότητα το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δεν επιδέχεται καμίας αμφιβολίας από την Παρασκευή υπάρχει επίσημο e-mail  τόσο στα γραφεία της ΠΑΕ όσο και του ερασιτέχνη όπου ενημερώνει για την άφιξη του Ιρανού επιχειρηματία ο οποίος είχε εκδηλώσει  ΕΠΙΣΗΜΟ ενδιαφέρον από τον Απρίλιο για την εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Δόξα Δράμας!

Το έγγραφο αυτό εκτός από την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη  βρίσκεται ήδη σε γνώση των μετόχων οι οποίοι είναι εξουσιοδοτημένοι  από την ΓΣ για να ολοκληρώσουν πιθανό deal με ενδιαφερόμενο επενδυτή εάν και όταν αυτός θα προέκυπτε.

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ιρανός επιχειρηματίας μαζί με τον εκπρόσωπο του κ.Βασίλη Αμανατίδη  θα βρίσκονται αύριο το πρωί στην πόλη της Δράμας με μοναδικό στόχο την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Το ενδιαφέρον θυμίζουμε του Ιρανού επιχειρηματία είχε εκδηλωθεί από τον Απρίλιο και χειρίστηκε (βάση της συμφωνίας) με απόλυτη εχεμύθεια ο προκάτοχος του κ. Στράντζαλη, κύριος Τάσος Καραγιαννίδης.

Γίνετε λοιπόν αντιληπτό πως σε μια τέτοια εξέλιξη αλλάζουν τα πάντα…. στην Δόξα Δράμας !

Όμως σε κάθε περίπτωση είναι άξιο απορίας για ποιόν λόγο η ΠΑΕ Δόξα Δράμας δεν εξέδωσε μέχρι και αυτήν την ώρα κάποια ανακοίνωση…!

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 11:03