Βολές κατά ριπάς στον Πιερικό - Νέες καταγγελίες από τρεις ποδοσφαιριστές

Βολές κατά ριπάς στον Πιερικό - Νέες καταγγελίες από τρεις ποδοσφαιριστές
από Παύλος Χυτήρης
στις 09/09/2021

Μετά την χθεσινή καταγγελία του Φώτη Καραγκιολίδη κατά της διοίκησης του Πιειρκού, τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές ακολούθησαν. Ο λόγος για τους Γιάννη Ντόση, Λάζαρο Γκατζολάρι και Γιάννη Κανταρτζή.

 

Ο Γιάννης Ντόσης που πλέον αγωνίζεται στον Τηλυκράτη Λευκάδας μίλησε μέσω ανάρτησης στο facebook

«Τα ψέματα και οι συκοφαντίες δεν έχουν τελειωμό. Κοροϊδία ξανά και ξανά, μήνες τώρα. Η υπομονη έχει και όρια της. Αν δεν μπορείτε να μην βρίσκεστε στις θέσεις που είστε,αλλιως φερθειτε τίμια και τηρείτε όσα έχετε πει. Η αλήθεια αργά γρήγορα μαθαίνεται..».

 

Ο Λάζαρος Γκατζολάρι προχώρησε σε προσφυγή και δήλωσε αναλυτικά:

«Έχω ξεκινήσει την διαδικασία για προσφυγή, ενώ έκανα υπομονή τόσο καιρό, επειδή ακούγαμε μόνο λόγια και υποσχέσεις από τη διοίκηση του Πιερικού»

 

Ο Γιάννης Κανταρτζής μίλησε επίσης μέσω του λογαριασμού του σε κοινωνικό δίκτυο:

«Η καινούργια διοίκηση αναφέρει ότι δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τα της προηγούμενης. Ποια ήταν η προηγούμενη διοίκηση? Με ποιον πρόεδρο? Ποια είναι η καινούρια? Με ποιον να κάνει κουμάντο? Ο μεγάλος της πόλης ήταν και είναι. Επομένως αν ήθελε ας έπαιρνε την ομάδα μόλις τελείωνε η χρονιά και όχι στην διάρκεια της, κάνω λάθος? Δεν έχω ξανά δει διοίκηση να καυχιέται ότι πλήρωσε ντουλάπες για τα καινούρια γραφεία. Έχω τόσα να πω αλλά δεν είναι σήμερα η στιγμή. Συνέχεια στα ψέματά ολων αυτων που δεν τιμανε τα παντελόνια τους.. “Ο ΨΕΥΤΗΣ ΓΈΝΝΑ ΈΝΑΝ ΨΕΥΤΗ, ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΜΊΑ ΓΕΝΙΆ..!»