Τεράστια επιτυχία για την Καλαμαριά η ανάδειξη του Μπάμπη Σταμούλη ως Α αντιπρόεδρος SL2!

Τεράστια επιτυχία για την Καλαμαριά η ανάδειξη του Μπάμπη Σταμούλη ως Α αντιπρόεδρος SL2!

Σημαντική επιρροή στην νέα SL2 για τον Απόλλων Πόντου που θα έχει έναν δικό του άνθρωπο σε σπουδαία θέση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο των 36 ομάδων!

από Πάμε Μπάλα
στις 11/09/2021

 

Ο Απόλλων Πόντου μπορεί να παλεύει με όλες του τις δυνάμεις τα τελευταία χρόνια στα επαγγελματικά πρωταθλήματα , ωστόσο δεν έχασε ποτέ την δύναμή του και φυσικά τον σεβασμό των αντιπάλων του!

Η δύναμη της φανέλας , η δύναμη της ιστορίας και το υπόβαθρο του Ποντιακού Ελληνισμού κρατούν τους κοκκινόμαυρους  ζωντανούς,  δίνοντας παράλληλα την ελπίδα πως κάθε σελίδα που γυρίζει μπορεί να είναι καλύτερη από την προηγούμενη!

Τα ευχάριστα μαντάτα προ λίγων εβδομάδων με την πρόσκληση της διοργανώτριας για συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της  νέας ενιαίας SL2 , συνεχίστηκαν και χθες στο ΔΣ της SL2.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό ΔΣ της διοργανώτριας μετά από ψηφοφορία ο αντιπρόεδρος του Απόλλων Πόντου Μπάμπης Σταμούλης , που αποτελεί και την κινητήρια δύναμη της ομάδος στην Αθήνα, υπερψηφίστηκε από 23 ομάδες για την θέση του Α αντιπροέδρου! 

Αποτέλεσμα που αφενός δείχνει τον σεβασμό απέναντι στο Απόλλωνα και παράλληλα αναγνωρίζεται το τεράστιο έργο του κ. Σταμούλη στην SL2!

Επομένως  μόνο κομπάρσοι  δεν θα είναι φέτος οι Απολλωνιστές που ετοιμάζονται τις επόμενες ημέρες για πολλές και ουσιαστικές ανακοινώσεις!