Ορεξάτος Μακεδονικός κέρδισε τον ΠΑΟΚ Β'

Ορεξάτος Μακεδονικός κέρδισε τον ΠΑΟΚ Β'
από Παύλος Χυτήρης
στις 26/09/2021

Σχήματα και πρόσωπα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι Πάμπλο Γκαρσία και Γιώργος Αμανατίδης το απόγευμα του Σαββάτου στην Σουρωτή. Ο Έλληνας τεχνικός βέβαια, έχει όλους τους λόγους να είναι ευχαριστημένος καθώς είδε την ομάδα του να παρουσιάζεται ορεξάτη και εντέλει να κερδίζει τον ΠΑΟΚ Β' με το γκολ του Θάνου Τοπούζη στο 28'.

Η ενημέρωση της ομάδας του Μακεδονικού:

Με μια πολύ καλή εμφάνιση μέσα από την οποία έδειξε τις δυνατότητες του ενόψει της φετινής σεζόν και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Μακεδονικός επικράτησε με σκορ 0-1 επί του ΠΑΟΚ Β σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου (25/09). 

Στις εγκαταστάσεις του Lola στη Σουρωτή, οι «πράσινοι» είχαν πολλά τρεξίματα, πειθαρχία, διάθεση και ιδέες, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες με Ζαννάκη, Τσουκάνη και Μπόικα και σκοράροντας ένα – αρκετό για τη νίκη – τέρμα στο πρώτο ημίχρονο.

Πιο συγκεκριμένα, στο 28ο λεπτό, ο Θάνος Τοπούζης εκτέλεσε εύστοχα σε διαγώνιο σουτ και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σε δύο διαδοχικά παιχνίδια, μετά την όμορφη κεφαλιά του στους Αμπελόκηπους την προηγούμενη Κυριακή (19/09). 

Οι γηπεδούχοι του Πάμπλο Γκαρσία δεν βρήκαν απάντηση στην ορμή του Μακεδονικού, γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα.

Μεταξύ όσων αγωνίστηκαν για το σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη, τα πράσινα φόρεσαν σήμερα και τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, ο Πολύζος ως βασικός και οι Πουρνάρας και Ασιμόγλου που πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης, Πολύζος, Ζαννάκης, Τσουκάνης, Γαρύφαλλος, Τοπούζης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Μπόικα, Νατσιόπουλος, Κούφας, Πουρνάρας και Ασιμόγλου.