Γκάφα Ι Στην Κατερίνη "βγάζουν" τα μάτια τους μόνοι τους!

Γκάφα Ι Στην Κατερίνη "βγάζουν" τα μάτια τους μόνοι τους!

Χαριστική βολή για Πιερικό η ανακοίνωση του ΓΑΣ Σβορώνου για τον προπονητή - μέτοχο

από Πάμε Μπάλα
στις 19/06/2022

 

Δεν του φτάνουν του Πιερικού οι μπελάδες που έχει με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την Πειθαρχική της SL2 , ήρθε και ένα άλλο στοιχείο να φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση την ομάδα της Κατερινής!

Συγκεκριμένα ο ΓΑΣ Σβορώνου με δελτίο  τύπου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του νέου της προπονητή κ. Σωτήρη Ζιώγα!

Αυτή η ανακοίνωση ουσιαστικά βάζει τρικλοποδιά και ταυτόχρονα αποτελεί ταφόπλακα για τους Κατερινιώτες λίγες ημέρες πριν την συζήτηση στο Πειθαρχικό όργανο της SL2 μετά τον χαρακτηρισμό από την ΕΕΑ ως βαρεία της καταγγελίας του Απόλλων Πόντου!

Ουσιαστικά η ομάδα του Σβορώνου λέει στην ανακοίνωση της σε μια απλή ανάγνωση πως ο κ. Ζιώγας ήταν προπονητής και κατά την προηγούμενη περίοδο και συνεχίζει να είναι και σήμερα, που στο μεταξύ συνεχίζει να είναι μέτοχος του Πιερικού!

 

 

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ΓΑΣ Σβορώνου:

Ο Σωτήρης Ζιώγας νέος προπονητής της ομάδας μας!
Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Γ.Α.Σ Σβορώνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον προπονητή κ. Σωτήρη Ζιώγα. Ο κ.Ζιωγας εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία την χρονιά που μας πέρασε, με το νεανικό σύνολο των Ποντίων κάνοντας μια αξιοπρόσεκτη πορεία. Επίσης, έχει εργαστεί και σε άλλες ομάδες του νόμου, ενώ έχει ξανά περάσει από την ομάδα μας την χρονιά 2016.
Κόουτς, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα μεγάλη πρόκληση τόσο για σένα, όσο και για την ομάδα μας!