×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Gold Cup 2016»: Γέμισε κόσμο και αγάπη το Ρουφ για το τουρνουά της ΠΙΣΤΗΣ! (pics&video)

«Gold Cup 2016»: Γέμισε κόσμο και αγάπη το Ρουφ για το τουρνουά της ΠΙΣΤΗΣ! (pics&video)

Με τεράστια συμμετοχή αθλητών και κοινού πραγματοποιήθηκε και φέτος το Gold Cup, τους αγώνες του οποίου διοργανώνει κάθε χρόνο ο κ. Ξυδέας προσφέροντας τα έσοδα στο Σύλλογο Πίστη

από
στις 14/06/2016

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε (και) φέτος το Gold Cup, το οποίο ξεκίνησε το 2000 και είναι ένα τουρνουά το οποίο διεξάγεται τα τελευταία εφτά χρόνια υπέρ του συλλόγου ΠΙΣΤΗ (σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις). Οι γκαταστάσεις του Ρουφ που φιλοξένησαν όλες τις εκδηλώσεις γέμισαν ασφυκτικά από αθλητές 16 ομάδων (50 τμήματα Ακαδημιών), ενώ η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως όσοι βρέθηκαν εκεί προσπάθησαν να προσφέρουν για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, πράγμα που δείχνει το μεγαλείο και την σημαντικότητα του τουρνουά. Ένα τουρνουά βέβαια το οποίο επιμελείται με μεγάλη αγάπη, μεράκι και όρεξη ο κ. Βαγγέλης Ξυδέας, σημερινός σύμβουλος του Δήμου Αθηνών.

Το εφετινό τουρνουά είχε ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του αδικοχαμένου προέδρου της ΠΙΣΤΗΣ Χρήστου Βλάχου.

Στο Gold Cup πήραν μέρος 16 ομάδες με 50 τμήματα (Αστεράκια, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Παμπαίδες και Παίδες). Διοργανώθηκαν όλο το Σαββατοκύριακο αγώνες των μικρών αθλητών που το διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με τη διεξαγωγή του τελικού των Παίδων, στον οποίο σφύριξε η διεθνής διαιητής Ελένη Αντωνίου, αλλά και με τις βραβεύσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός από την ενίσχυση του κουμπαρά της ΠΙΣΤΗΣ, δόθηκαν και τρόφιμα... Ένα μέρος στην ΠΙΣΤΗ κι ένα μέρος στις εκκλησίες της ενορίας για απόρους.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Ντεντόμας Χρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας Ζάκας Σταύρος, ο Σύμβουλος Αθηνών Αθανασάκης Άκης, ο ιδιαίτερος του Θάνου Πλεύρη, Ζαμάνης Θανάσης, ο Γ.Γ. του ΠΣΑΠ Σταμάτης Συρίγος. Στο γήπεδο του Ρουφ βρέθηκαν επίσης αρκετοί επώνυμοι, ενώ ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν βραβεύτηκαν δύο μαθητές – αθλητές σκοποβολής και τένις, για την πρώτη τους νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το μήνυμα που έστειλε μέσω του Gold Cup 2016 ο κ. Βαγγέλης Ξυδέας ήταν ένα! ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ''...

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΙΣΤΗ για τη διεξαγωγή του τουρνουά:

Πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 11 και 12 Ιουνίου 2016 το Gold Cup (16ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου) στις εγκαταστάσεις του Ρουφ με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και κοινού. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στους αγώνες. Ευχαριστούμε τον κ. Ξυδέα που διοργανώνει κάθε χρόνο τους αγώνες αυτούς προσφέροντας τα έσοδα στο Σύλλογο Πίστη και ακόμα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Αθηναίων Κo Χρηστό Τεντόμα για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου και όλου τον εξοπλισμού για την ασφαλή και άρτια διεκπεραίωση των αγώνων.

ΒΙΝΤΕΟ: