Βραβεύσεις από τον Βαγγέλη Ξυδέα για το τουρνουά Gold Cup (pics)

Βραβεύσεις από τον Βαγγέλη Ξυδέα για το τουρνουά Gold Cup (pics)

Ο άνθρωπος σύμβολο του εθελοντισμού Βαγγέλης Ξυδέας προχώρησε σε σειρά βραβεύσεων

από Πάμε Μπάλα
στις 25/06/2016

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, στο κατάστημα Gourmet στην περιοχή του Ρουφ, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε ανθρώπους για την προσφορά τους στο τουρνουά Gold Cup (ΠΙΣΤΗ).

Εκείνος που διοργάνωσε την μίνι εκδήλωση ήταν ο άνθρωπος σύμβολο του εθελοντισμού Βαγγέλης Ξυδέας, ο οποίος όντας ένας ακούραστος εργάτης πρωτοστατεί πάντα και επιβραβεύει όσους βοηθούν τον συνάνθρωπο. Δυναμικό παρών στις βραβεύσεις έδωσε και η ομάδα του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, καθώς εκεί ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιάννης Μαυρόπουλος, η συμπαρουσιάστρια (στην Αθήνα) Φλώρα Μακρή και ο Νίκος Τζαλίδης, οι οποίοι και τιμήθηκαν. Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τον κ. Βαγγέλη Ξυδέα ο οποίος με τις πράξεις του καθημερινά αποδεικνύει τη βοήθεια που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, γι' αυτό άλλωστε και τον αγαπά ο κόσμος.

Από εκεί και πέρα, παρών στην εκδήλωση ήταν ο σπουδαίος δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Γιώργος Μυρισκλάβος, η ωραιοτάτη συνάδελφος Χρύσα Σαραντοπούλου που εργάζεται στα Παραπολιτικά, ο εθελοντής-προπονητής Μάκης Σωτηριάδης που βρίσκεται εδώ και μια δεκαετία στο πλευρό του κ. Ξυδέα αλλά και οι διαιτητές: Κώστας Κουτσόγιαννος, Γιώργος Αλατσάκης, Δημήτρης Παγουρτζής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 22:53