×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Δυνατές μεταγραφές πρωταθλητισμού η Palas Futsal Club

Δυνατές μεταγραφές πρωταθλητισμού η Palas Futsal Club

Η νέα μεγάλη δύναμη του Futsal ανακοίνωσε ακόμα τρεις προσθήκες – Αποκτήθηκαν οι Άγγελος Τόκας, Γιώργος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Τσαπελας

από
στις 11/08/2016

Μια νέα δύναμη γεννιέται στον χώρο του Futsal, καθώς η Palas Club είναι έτοιμη να ξεκινήσει το... ταξίδι της με στόχο την κορυφή! Με ισχυρή διοίκηση, χορηγούς και ανθρώπους του χώρου στη διάθεση του, είναι βέβαιο πως ο νεοσύστατος σύλλογος θα πετύχει και θα αλλάξει τις ισορροπίες με τη δυναμική του. Ήδη, η Palas Club που τη νέα σεζόν θα συμετάσχει στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, έχει ολοκληρώσει σπουδαίες μεταγραφές επιπέδου Α' Εθνικής και φυσικά στοχεύει μόνο στο πρωτάθλημα και την άνοδο.

Οι τελευταίες προσθήκες που ανακοινώθηκαν είναι ο Άγγελος Τόκας, ο οποίος αποτελεί σπουδαία μεταγραφική επιτυχία, καθώς έχει τρομερή εμπειρία επιπέδου Α' Εθνικής με την φανέλα της ΑΕΚ και της Ταραχής με πολλά γκολ και ασίστ!

Παράλληλα αποκτήθηκαν και οι Γιώργος Παπαδόπουλος - Δημήτρης Τσαπελας, οι οποίοι μπορεί να είναι νέοι στον χώρο του ποδοσφαίρου Σάλας αλλα με εμπειρία και παραστάσεις στα γήπεδα του κλασικού 11Χ11!

Από την Palas Futsal Club ενημερωθήκαμε πως οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ και μάλιστα αναμένεται το επόμενο διάστημα να σκάσει μια μεταγραφική βόμβα με διεθνή άσο που θα προκαλέσει αίσθηση...

Να θυμίσουμε, πως η έναρξη προετοιμασίας ορίστηκε για τις 24 Αυγούστου στο κλειστό γήπεδο Καλυβίων, εκεί όπου θα έχει έδρα ο σύλλογος. Τέλος, δείγμα του επαγγελματισμού που διαθέτει η διοίκηση της Palas Futsal Club είναι πως όλοι οι αγώνες θα έχουν τηλεοπτική και φωτογραφική κάλυψη για τη σεζόν 2016/2017 από τον βασικό χορηγό της ομάδας Click photography video greece.