×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Anima Club: Σήμερα τα εγκαίνια της ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας! (video)

Anima Club: Σήμερα τα εγκαίνια της ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας! (video)

Το παρών θα δώσει ο πρόεδρος πορτογαλικής ομάδας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό τόσο για τις ακαδημίες όσο και για το ίδιο το κλαμπ

από
στις 04/12/2016

Σήμερα (Κυριακή 4 Δεκεμβρίου) στις 19.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Η εκδήλωση θα γίνει στο εντυπωσιακό αθλητικό κέντρο Anima Club που βρίσκεαι στην περιοχή της Αναβύσσου, το οποίο θα φιλοξενήσει και την ακαδημία. Το παρών θα δώσει ο πρόεδρος πορτογαλικής ομάδας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό τόσο για τις ακαδημίες όσο και για το ίδιο το κλαμπ, ενώ εκεί θα είναι και η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βεβαίως έκανε τα πρώτα του βήματα από τα τμήματα υποδομής των «Λιονταριών». Επίσης, παρόντες αναμένεται να είναι και Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

Αναμφίβολα τόσο η συνεργασία Anima Club – Σπόρτινγκ Λισαβόνας όσο και το σημερινό event, είναι κάτι πρωτόγνωρο όχι μόνο για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής αλλά συνολικά για την Ελλάδα. Άλλωστε, η Ακαδημία της Σπόρτινγκ, από τις πιο επιτυχημένες παγκοσμίως, είναι η πρώτη φορά που βγαίνει εκτός Πορτογαλίας και επιλέγει να στήσει το πρώτο δίκτυο σχολών της στην χώρα μας και στην περιοχή της Αναβύσσου.

Να σημειώσουμε εδώ πως ιδιοκτήτης του Anima Club είναι ο Γρηγόρης Τζαβίδας (πρόεδρος του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας), ενώ συνδετικός κρίκος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την ελληνική ακαδημία είναι ο Φρανσίσκο Ζουέλα. Ο Αγκολέζος πρώην ποδοσφαιριστής των Σάντα Κλάρα, Ακράτητου, Ξάνθης, Κουμπάν, Αλάνια, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Σμύρνης και Τροφένσε ανέλαβε χρέη διευθυντή. Κοντά στον Φρανσίσκο Ζουέλα θα είναι ο Ανδρέας Μπαρμπαρής ως τεχνικός διευθυντής.

Δείτε το βίντεο-αφιέρωμα του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ:

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 13:22