×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Με «λάμψη» Κρ. Ρονάλντο τα εγκαίνια της Σπόρτινγκ στο Anima Club! (pics&video)

Με «λάμψη» Κρ. Ρονάλντο τα εγκαίνια της Σπόρτινγκ στο Anima Club! (pics&video)

«Κριστιάνο Ρονάλντο υπάρχει μόνον ένας, αλλά θα ψάξουμε να βρούμε τον Κριστιανίδη», τόνισε ο πρόεδρος των «Λιονταριών» Μπρούνο ντε Καρβάλιο – Παρών στην εκδήλωση και η αδερφή του Πορτογάλου αστέρα Κάτια Αβέιρο

από
στις 06/12/2016

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Anima Club της Αναβύσσου, ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, εγκαινίασε τις ακαδημίες των «Λιονταριών» στην Ελλάδα!

Το παρών έδωσαν όλα τα παιδάκια Anima Club, πλήθος επωνύμων και η βραδιά έκλεισε με απόλυτη επιτυχία!

Εκεί φυσικά ήταν και η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, ο διευθυντής της Ακαδημίας της Σπόρτινγκ Ρουίζ Ρόκε, ο διευθυντής των ακαδημίων της πορτογαλικής ομάδας στην Ελλάδα, Φρανσίσκο Ζουέλα, ο ιδιοκτήτης του Anima Club Γρηγόρης Τζαβίδας και ο Τεχν. Διευθυντής Ανδρέας Μπαρμπαρής.

Όλοι μαζί ευχήθηκαν τα καλύτερα για την πρωτόγνωρη συνεργασία του Anima Club με την Σπόρτινγκ και εξέφρασαν την πίστη τους πως η Ελλάδα έχει ταλέντο! Μάλιστα το αφεντικό της ομάδας της Λισαβόνας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, έθεσε ως στόχο του προγράμματος την ανεύρεση ταλέντων από τη χώρα μας, που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το δρόμο του Κριστιάνο Ρονάλντο. «Κριστιάνο Ρονάλντο υπάρχει μόνον ένας, αλλά θα ψάξουμε να βρούμε τον Κριστιανίδη. Είναι σημαντικό που βρίσκεται εδώ η Κάτια Αβέιρο (σ.σ αδερφή του Κριστιάνο) για να εκπροσωπήσει την οικογένεια Ρονάλντο», υποστήριξε ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Δείτε σε βίντεο όλα όσα έγιναν:

Και φωτογραφίες:

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 14:50