×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Big Break, η ταυτότητα του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή! (pics)

Big Break, η ταυτότητα του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή! (pics)

Γιώργος Παθιακάκης – Αντώνης Φώσκολος μιλούν για την πρώτη ποδοσφαιρική «κοινότητα» που ήρθε και κάνει πάταγο

από
στις 07/04/2017

new.png

Ο Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής απέκτησε επιτέλους ταυτότητα. Και το όνομα αυτής... Big Break! Η πρωτοποριακή ιδέα που γεννήθηκε από τους Γιώργο Παθιακάκη – Αντώνη Φώσκολο, εδώ και μερικές ημέρες έχει αποκτήσει σάρκα και οστά. Η πρώτη ποδοσφαιρική «κοινότητα» ή αλλιώς το... αθλητικό facebook έχει αρχίσει και εξαπλώνεται παντού, με τις πρώτες εντυπώσεις και κριτικές να είναι εξαιρετικές. Το Big Break προσφέρει κάτι που μέχρι σήμερα ο Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δεν είχε.

Ένα διαδικτυακό βιογραφικό, το οποίο θα μπορεί να «πουλάει» για να προβάλει την ποδοσφαιρική του ταυτότητα και γιατί όχι να... διαπραγματεύεται -μέσα από το chat του Big Break- ο ίδιος την μεταγραφή του με τους ενδιαφερόμενους παράγοντες-ομάδες-μάνατζερ. Εννοείται, πως η παρουσίαση του βιογραφικού κάθε ποδοσφαιριστή – προπονητή – παράγοντα διαθέτει ολοκληρωμένη χαρτογράφηση, με αναλυτικά στοιχεία και φυσικά πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Το σημαντικό, δε, που αφορά κυρίως τους ποδοσφαιριστές είναι πως θα μπορούν όποτε το θελήσουν να «ανανεώσουν» την καρτέλα τους και να προσθέσουν τα στατιστικά της εβδομάδας με συμμετοχές, γκολ και ασίστ. Όλα αυτά, βεβαίως, είναι μόνο η αρχή και πιστέψτε μας, οι εκπλήξεις που έρχονται τις επόμενες ημέρες από τη διεύθυνση του Big Break θα αφήσουν τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Εμείς συναντήσαμε τους εμπνευστές αυτής της πρωτοποριακής ιδέας, δύο ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο του ποδοσφαίρου ο καθ' ένας στο πόστο του. Ο λόγος βεβαίως για τον Γιώργο Παθιακάκη και τον Αντώνη Φώσκολο, οι οποίοι μας ανέλυσαν επιγραμματικά τι προσφέρει το Big Break...

-Είναι το βιογραφικό του κάθε ποδοσφαιριστή.

 

 

-Ο κάθε ποδοσφαιριστής παρουσιάζει μέσω φωτογραφιών, βίντεο και στατιστικών την αθλητική του ταυτότητα.

 

 

-Ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές θα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω του chat

 

 

-Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα μπορεί να ανανεώνει τα στατιστικά του όποτε το θελήσει

 

 

-Θα μπορούν να κλείνονται συμφωνίες ανάμεσα σε ομάδες-ποδοσφαιριστές-παράγοντες-προπονητές

 

Όσο για το πως γεννήθηκε η ιδέα; Γιώργος Παθιακάκης-Αντώνης Φώσκολος απαντούν: «Από την ανάγκη που έχει ο Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής για προβολή. Ένας Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έχει σχεδόν τις ίδιες υποχρεώσεις με έναν επαγγελματία αλλά όχι την ίδια προβολή. Αυτό το αλλάζει το Big Break».

Ρωτήσαμε επίσης για ποιο λόγο να μπει κάποιος στο Big Break. «Για να προβάλει τον εαυτό του και την ποδοσφαιρική του ταυτότητα. Θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει μέσω εύχρηστης και διαδραστικής εφαρμογής το βιογραφικό του και μέσα από εκεί θα μπορεί να προχωρά σε κάποιες δράσεις, όπως να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Εσύ ακόμα δεν μπήκες;

#bigbreak

new1.jpg

 

new6.jpg

 

new4.jpg

 

new2.jpg

 

new5.jpg

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 20:05