Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρος: Μάθε Μπάλα με το Σωστό Τρόπο!

Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρος: Μάθε Μπάλα με το Σωστό Τρόπο!

Άριστη οργάνωση από τον υπεύθυνο κ.Τηλέμαχο Αθανασίου

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 04/06/2017
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

Η Κύπρος αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό πράσινο φυτώριο ταλέντων και όχι μόνο καθώς το τριφύλλι φυτρώνει διαρκώς σε όλα τα μέρη του νησιού μας. Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού ο επίσημος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δείχνει πάντα εμπράκτως τη στήριξη του στις Σχολές του Δικτύου αλλά και καταδεικνύει σαφώς το πολύ σπουδαίο έργο που επιτελείται σε όλα τα μήκη της Ελλάδας και την Κύπρο.

Με την ανάληψη του πόστου του Τεχνικού Διευθυντή από τον Τάκη Φύσσα έγιναν αναδιαρθρώσεις στην επίσημη Ακαδημία ενώ η πρόσληψη του Θοδωρή Ελευθεριάδη θεωρείτε ως η μεγαλύτερη επιτυχία στις εσωτερικές μετακινήσεις Ακαδημιών και αν δείτε το βιογραφικό του θα καταλάβετε γιατί.

Οι δυο άντρες επισκέπτονται μάλιστα το νησί μας στις 10-11 Ιουνίου σε ένα μεγάλο Ποδοσφαιρικό Καμπ στο οποίο θα συμμετέχουν τα παιδιά των Σχολών από όλη την Κύπρο αλλά και πολλά άλλα παιδιά τα οποία θα ήθελαν να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία.

 Αυτό και μόνο το γεγονός αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για τους πράσινους αστέρες που φορούν τη φανέλα του στη Μεγαλόνησο!

 

 

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Υπεύθυνος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην Κύπρο είναι ο Τηλέμαχος Αθανασίου ο οποίος συντονίζει το Δίκτυο και έχει μια άρτια συνεργασία όχι μόνο με τις πράσινες Σχολές αλλά και με όλες τις Ακαδημίες του νησιού. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Προπονητική, Υποτροφία στη Σχολή Προπονητών Κολωνίας, Δίπλωμα UEFA C και πολύχρονη παρουσία στο χώρο των Ακαδημιών σε συνάρτηση με τη μεγάλη του αγάπη τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (διετέλεσε επίσης για 7 χρόνια Γενικός Γραμματέας του ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.ΠΑΟ Κύπρου) ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν στην επιλογή του από το Συμβούλιο των Σχολών και την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ως Υπεύθυνου των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο.

 

Η ψυχή του Παναθηναικού στην Κύπρο Τηλέμαχος Αθανασίου

tilemaxos

 

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ

Η πρωτάρα Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στεγάζεται στο σύγχρονο Κοινοτικο Γήπεδο Αγίου Θεοδώρου και δίνει  την ευκαιρία σε πολλά παιδιά από  τις περιοχές Αγίου Θεοδώρου, Λευκάρων, Αγίων Βαβατσινιάς, Σκαρίνου και πολλών άλλων χωριών που γειτνιάζουν με την ακαδημία , να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Υπεύθυνος της Σχολής είναι ο Γιάννης Ιωάννου ο οποίος φέτος κατέκτησε το Πρωτάθλημα ως ποδοσφαιριστής της ομάδας της ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ η οποία πέτυχε την άνοδο της στην Γ΄ Κατηγορία.

 Η Θύελλα συμμετέχει στις ομάδες επίλεκτων Κύπρου με τις οποίες έχει πετύχει μεγάλες διακρίσεις στο μεγάλο τουρνουά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που έγινε το Πάσχα στο Λουτράκι Κορινθίας.

 Η Σχολή διαθέτει εκτός από την Ακαδημία και κλιμάκια Κ13,Κ14 και Κ15. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ:  97775795, 99 364319

 

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ – ΜΑΡΩΝΙ – ΛΑΡΝΑΚΑ

Υπεύθυνος της Σχολής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου είναι ο Γιάννος Παπαχαραλάμπους ο οποίος εκτελεί και χρέη scouter για τις Σχολές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο.

 Η Σχολή στεγάζεται σε ένα γήπεδο στολίδι για την Κύπρο το Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου το οποίο διαθέτει όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις προς τα παιδιά.

Η παρουσία της Σχολής στο Μαρώνι έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιφέρεια Ψεματισμένου αφού απασχολεί και παιδιά τα οποία έρχονται από γειτονικές περιοχές δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην πράσινη Σχολή του Ψεματισμένου.

Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της Σχολής διακρίθηκαν με τις ομάδες επίλεκτων Κύπρου ενώ φέτος η ομάδα Κ14 είχε μια ξεχωριστή εμπειρία αφού αγωνίστηκε στο Κιάτο Κορινθίας με την επίσημη Κ14 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ:  99 533608

 

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ – ΜΟΝΗ – ΛΕΜΕΣΟΣ

Σε μια περιοχή όπου οι ευκαιρίες ενασχόλησης με τον Αθλητισμό είναι λίγες η Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα δημιουργώντας μια ποδοσφαιρική όαση κάτω από την επίσημη σκεπή του ενδοξότερου Ελληνικού Συλλόγου.

Οι προπονήσεις διεξάγονται στο γήπεδο της Αγιομαμίτη σε ένα κομβικό σημείο της περιοχής.

Υπεύθυνος του κλιμακίου είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ και της Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ Θεσσαλονίκης Τηλέμαχος Αθανασίου με δίπλωμα Καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, Μεταπτυχιακό στην Προπονητική Αθλημάτων και εξειδίκευση στις Αναπυξιακές Ηλικίες, δίπλωμα UEFA C και μετεκπαίδευση στην Αθλητική Σχολή της Κολωνίας.

 Ο κ. Αθανασίου είναι επίσης ο Υπεύθυνος των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε όλη την Κύπρο!

Η Ακαδημία Ταλέντων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είχε φέτος τέσσερις αθλητές της οι οποίοι διακρίθηκαν με τις ομάδες επίλεκτων στο διεθνές τουρνουά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

 Η Σχολή δέχεται παιδιά από τις περιοχές Μονής, Ασγάτας, Πεντακώμου, Μοναγρουλλίου και Πύργου και αποτελεί την εναλλακτική πρόταση στο ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό της περιοχής. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ:  99 124919

 

 

Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Η Αθλητική Ένωση Τραχωνίου είναι το νέο μέλος των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας είναι οι Πανίκος και Ελένιος Παναγίδη οι οποίοι έχουν δημιουργήσει στο Τραχώνι μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια προετοιμάζοντας τους αυριανούς αστέρες του Ποδοσφαίρου.

Η Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο Τραχώνι πέτυχε μάλιστα μεγάλες διακρίσεις φέτος καθώς κατέκτησε το Πρωτάθλημα σε 2 ηλικιακές κατηγορίες στο πρωτάθλημα Cyprus Academies Championship που διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΠΑ.Σ.Π.

 Η νέα Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ φιλοδοξεί να δώσει ταλέντα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αφού πραγματικά γίνεται πολύ σπουδαία δουλειά στη Σχολή και πλέον υπό την σκεπή και την τεχνογνωσία της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ:  99 619238

 

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΦΟΥ

Η Σχολή της Πάφου πραγματοποιεί εξαιρετικό έργο και από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της κέρδισε την αγάπη των παιδιών και την εμπιστοσύνη των γονιών.

Υπεύθυνοι της Ακαδημίας είναι οι Ιωάννης Καραολής και Γιώργος Παπακωνσταντίνου ιδιαίτερα αγαπητοί από τα παιδιά αφού διαρκώς τα ψυχαγωγούν με πλούσια ασκησιολόγια και πρωτότυπες μεθόδους,

Η Σχολή της Πάφου ξεχωρίζει επίσης για το πρωτοποριακό πρόγραμμα Training With Parents όντας η μοναδική Ακαδημία στην Κύπρο που το εφαρμόζει ακολουθώντας τα πρότυπα μεγάλων Ευρωπαϊκών Ακαδημιών.

Οι προπονήσεις γίνονται στις άρτιες εγκαταστάσεις του POSTO SPORTIVO Στα Πετρίδια το οποίο διαθέτει 3 mini football και ένα 11 VS 11 γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα.

Ο μικρός τερματοφύλακας της Σχολής Πάφου Αντρέας Κωνσταντίνου βραβεύτηκε ως καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης του τουρνουά του Λουτρακίου ενώ ο Νεόφυτος Bath επίσης τιμήθηκε για το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ:  99879776, 97655600