Αποκλειστικό: Και με την βούλα τραγικό το λάθος της ΕΠΣ Θράκης που όρισε αγώνα σε γήπεδο χωρίς άδεια!

Αποκλειστικό: Και με την βούλα τραγικό το λάθος της ΕΠΣ Θράκης που όρισε αγώνα σε γήπεδο χωρίς άδεια!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 16/10/2017
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

 

Σε αχαρτογράφητα «νερά» οδεύει πλέον η υπόθεση της ΕΠΣ Θράκης που συγκλονίζει το «ποδόσφαιρο αλλάζει» …..  ,αφού με έγγραφο που σας παρουσιάζει για πρώτη φορά το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ αποδεικνύεται περίτρανα πόσο επικίνδυνη απόφαση πήρε η διοίκηση του Μάνου Γαβριηλίδη!

 

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ σας παρουσιάζει λοιπόν άλλο ένα έγγραφο που  αποτελεί καταπέλτη για την υπόθεση ,μετά και την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο κ.Μιχάλης Κακουλίδης!

 

Η διοίκηση του Μάνου Γαβριηλίδη ,εκλεκτού του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά και από αυτήν την εξέλιξη ,και είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί «πλάτες» ισχυρών στην προσπάθειά του να αλλάξει  μια μαύρη σελίδα για το ποδόσφαιρο της Θράκης.

Ας ελπίσουμε ότι η δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και θα στείλει σπίτι τους, ανήμπορους και αδύναμους ανθρώπους να διοικήσουν το ποδόσφαιρο…

 

Όσο για την ΕΠΟ εάν πραγματικά θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο ας υποστείλει για ένα μικρό διάστημα την «σημαία» το «ποδόσφαιρο αλλάζει» ….  ή αν δεν μπορεί να το κάνει άμεσα ας προσθέσει την λέξη ΔΕΝ για να κατανοήσουμε όλοι ότι το «ποδόσφαιρο ΔΕΝ αλλάζει»

 

Μια εικόνα χίλιες λέξεις......