Έρευνα: H τραγική σύμπτωση στις σχέσεις Κουμπαράκη, Γαβριηλίδη, ΠΑΟΚ και Σκουτέρη!

Έρευνα: H τραγική σύμπτωση στις σχέσεις  Κουμπαράκη, Γαβριηλίδη, ΠΑΟΚ και Σκουτέρη!

Μια διαβολική σύμπτωση όλων… των παραπάνω δείχνει την επιρροή και την επίδειξη δύναμης του Ιβάν Σαββίδη κατά του Μελισσανίδη στην νέα εποχή της υποτιθέμενης εξυγίανσης

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 05/01/2018
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

Η Ελλάδα αλλάζει…. μαζί και το ποδόσφαιρό της…

Το ποδόσφαιρο με την τόσο μεγάλη επιρροή του στην κοινωνία ήθελε να κάνει την δική του επανάσταση πριν από λίγους μήνες  για να ανοίξει ο δρόμος της κάθαρσης.

Ένα γεγονός που πήρε στην χώρα μας ανάλογες διαστάσεις με αυτό των μνημονίων και της βαθειάς κρίσης που έπληξε τους Έλληνες.

Και επειδή θα χρειαστεί να γράφουμε πολλές ώρες για το πώς έγινε αυτή η πολυπόθητη αλλαγή στον βρώμικο χώρο του ποδοσφαίρου ,καλύτερα να μπούμε στο ψητό.

Η περίφημη ιστορία με την συμμαχία των 3 (ΠΑΟΚ –ΑΕΚ-ΠΑΟ) και μετά των 2 (ΠΑΟΚ –ΑΕΚ) είναι μια ιστορία για γέλια και για  κλάματα.

Εικονικές λυκοφιλίες και επικοινωνιακά τρικ, για το να χαμε να λέγαμε!

Η ουσία είναι μια και αυτή είναι ορατή ακόμη και με τα μάτια του τυφλού…

Ότι δηλαδή όχι μόνο δεν υπάρχει διάθεση για συνεργασία ΠΑΟΚ –ΑΕΚ  αλλά ούτε καν υποψία.

Και για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά η κατάσταση είναι πολύ απλή.

Ο κ. Κουμπαράκης διαιτητής πλέον του νέου συστήματος…. είναι αγαπημένο παιδί του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη που στηρίζετε δυναμικά από τον ΠΑΟΚ!

 

Ο Μάνος Γαβριηλίδης (δεξιά με το τούρκικο κασκόλ) ταξίδευε και επί κυριαρχίας Ολυμπιακού.....

 

Ο Μάνος Γαβριηλίδης (δεύτερος από δεξιά επάνω) απολαμβάνει το ταξιδάκι στο Κατάρ επί εξυγίανσης Γραμμένου....

 

 

Άλλωστε δεν είμαστε οι πρώτοι που το γράφουμε καθώς έχουν προηγηθεί άρθρα άλλων συναδέλφων που έχουν γράψει για την εύθραυστη ισορροπία των ενώσεων που ελέγχουν από την μια ο ΠΑΟΚ και από την άλλη η ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν όπως δείχνουν οι καταστάσεις έως τώρα προσπαθεί να επιβληθεί στην νέα τάξη πραγμάτων και να αποδείξει πως είναι ο ισχυρός του «τραπεζιού»!

Μάλιστα  σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων στην Θράκη Μιχάλης Κακουλίδης μίλησε για ωμή παρέμβαση στο έργο του αθλητικού δικαστή κ.Σκουτέρη ο οποίος  δήλωσε πως δέχτηκε πιέσεις για να τιμωρηθεί η Ποντιακή ομάδα!

 

Μια εικόνα χίλιες λέξεις !

Κλείνοντας για τον κ.Κουμπαράκη, θα πρέπει να τονίσουμε πως ήταν ο διαιτητής του πρώτου αγώνα που μηδενίστηκε  ΠΑΕ Ποντίων….. αλλά και ο διαιτητής που έχει τρομερά παράπονα η ΑΕΚ σε πρόσφατο παιχνίδι της Super League!

 Τυχαίο άραγε και αυτό ;

 

Σύμπτωση , ένδειξη ή μήνυμα ο τριπλασιασμός από την αθλητική δικαιοσύνη της ποινής Χινέμεθ ;

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ εδώ πρέπει να τονίσουμε πως προσωπική άποψη της στήλης είναι πως η στάση του μεγαλομετόχου είναι «εγκληματική» καθώς άφησε ένα λάβαρο του Πόντου να κατακρεουργηθεί και να χλευαστεί σε κάκιστο βαθμό χωρίς καμία παρέμβαση….

Εκτός και αν δεν τον ενημέρωσε κανείς…

Άραγε και αυτό να είναι τυχαίο ;

Λέτε τελικά  όλες οι παραπάνω τραγικές συμπτώσεις  να  ήθελαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη πως ο Ιβάν παίζει μπαλίτσα μόνος του ;

Όχι δεν θα το δείξει ο χρόνος…. αλλά οι εξελίξεις που θα είναι ραγδαίες στο επόμενο διάστημα…

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 05:15