Οι λάθος «αγκαλίτσες» του Νίκου Τζώρτζογλου !

Οι λάθος «αγκαλίτσες» του Νίκου  Τζώρτζογλου !
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 17/01/2018
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

 

Δεν διαφωνήσαμε ποτέ με την ετυμηγορία και την ευθύτητα του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου.

Όμως με αφορμή την επιστολή του προς τον Γ.Βασιλειάδη και τους άλλους φορείς ψάξαμε και βρήκαμε δύο ανεκτίμητης αξίας φωτογραφίες που από μόνες τους αξίζουν μια ολόκληρη περιουσία!

Δύο φωτογραφίες που καταμαρτυρούν όχι μια απλή φιλία αλλά κάτι παραπάνω ακόμη και από κουμπαριά...

Ο Νίκος Τζώρτζογλου σε δύο διαφορετικές χρονικά στιγμές  να κάνει αγκαλιές του αιώνα ,που πραγματικά δημιουργούν ερωτηματικά για το ποιες είναι τελικά οι σχέσεις τόσο με τον Μάκη Γκαγκάτση, όσο και με τον «τυπικά» πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο…

 

Η θερμή και γεμάτη αισθήματα αγκαλιά με τον κ.Γραμμένο έγινε λίγα λεπτά πριν τον τελικό του περασμένου καλοκαιριού των ΕΠΣ Ηρακλείου και Μακεδονίας στην Αν.Αττική που ως γνωστό κέρδισε η ομάδα της Μακεδονίας.

 

Βέβαια οι εικόνες μιλούν από μόνες τους….  

Τελικά κύριε πρόεδρε της ΕΠΟ πόση ισονομία αντέχουμε ;

Τελικά κύριε πρόεδρε της ΕΠΟ πόση εξυγίανση μπορούμε να περιμένουμε από εσάς και τους συνεργάτες σας που κάνουν «παρέλαση» από την επιτροπή της δεοντολογίας;

O κ.Τζώρτζογλου δεν ήξερε δεν ρώταγε   πριν τις αγκαλιές;

Όσο για την επιστολή και τις καταγγελίες του δεν θα διαφωνήσουμε, αλλά ίσως είναι αργά για δάκρυα τώρα…. , όχι γιατί η νυν παρέα στο Γουδί δεν θα αλλάξει τους επόμενους μήνες ,αλλά γιατί από τις πρώτες ημέρες της διοίκησης Γραμμένου….  έδειξαν πως το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και ο κόσμος θα φύγει μια και καλή από τα γήπεδα!

 

Υ.Γ. Θερμή παράκληση κύριε πρόεδρε της ΕΠΣ Ηρακλείου….. την επόμενη φορά να προσέχετε ποιους κάνετε «αγκαλίτσα»….

 

Υ.Γ. Ο Νίκος Τζώρτζωγλου δυστυχώς για το ποδόσφαιρο είναι στον "πάγκο" και όχι στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστεί ....όμως μια καλή προθέρμανση πιθανόν να του δώσει την ευκαιρία της αλλαγής!

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 10:50