ΕΠΣΚ :«Γκρεμίστηκε» ο Παλάσκας και στο Διαιτητικό της ΕΠΟ !

ΕΠΣΚ :«Γκρεμίστηκε»  ο Παλάσκας και στο Διαιτητικό  της ΕΠΟ !

Εκ νέου συντριβή του τέως προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, με τον Χάρη Γρηγορίου να ισοπεδώνει κάθε επιχείρημα των συνηγόρων της «συμμορίας» που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 20/02/2019
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

 

Το τελευταίο μέρος μιας «κακόγουστης» διακυβέρνησης του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου παίχτηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

 

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ

 

Εκεί παραπάνω από  3 ώρες έκπληκτοι οι δικαστές της έδρας του Διαιτητικού οργάνου της Ομοσπονδίας άκουσαν αμέτρητες αερολογίες… από τους συνηγόρους του κ.Μανώλη Παλάσκα στην προσπάθεια τους να ανατρέψουν τις δημοκρατικές διαδικασίες κάτω από τις οποίες εκλέχθηκε η διοίκηση του κ.Χρήστου Σκάρλου!

Στον αντίποδα όλων όσων ψευδών μυθοπλασιών ακούστηκαν ο έγκριτος νομικός Χάρης Γρηγορίου και η κ. Έλλη Ρίζου με τις αγορεύσεις τους «γκρέμισαν» κάθε ελπίδα του τέως προέδρου Μανώλη Παλάσκα ο οποίος έπαιξε και το τελευταίο του χαρτί για να παραμείνει στην εξουσία!

Οι αντιφάσεις των συνηγόρων του κ.Παλάσκα αλλά και του ενός μάρτυρα που παρουσίασε στην αίθουσα η πλευρά του τέως, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε άλλη μια πανωλεθρία του συστήματος που κατέστρεψε στην κυριολεξία το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καρδίτσας και το οδήγησε στον μαρασμό και την ανυποληψία!

Να σημειωθεί πως ο μάρτυρας του κ.Παλάσκα κατά την εξέτασή του, απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας στις  ερωτήσεις της έδρας και αρκέστηκε σε γενικότητες και αερολογίες που εκνεύρισαν τον πρόεδρο του Διαιτητικού καθώς δεν έπεισε για όλα όσα ισχυρίστηκε περί φόβου ,τρομοκρατίας κλπ.

Σημαντικό στοιχείο της ακροαματικής διαδικασίας ήταν και η παρέμβαση 50 σωματείων της δύναμης της ΕΠΣ Καρδίτσας υπέρ του νυν προέδρου Χρήστου Σκάρλου, κάτι που δείχνει πως έστω και αν το δικαστήριο αποφάσιζε την επανάληψη των εκλογών (πράγμα απίθανο) τότε ο κ.Παλάσκας θα ήταν μάρτυρας ακόμη μιας οδυνηρής ήττας !

 

Φυσικά είναι περιττό να αναφέρουμε πως έλαμψε δια της απουσίας του ο Μανώλης Παλάσκας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Χάρης Γρηγορίου αντικρούοντας κάθε ψεύδος  του νομικού επιτελείου της πλευράς Παλάσκα  κέρδισε  κατά κράτος και έπεισε το δικαστήριο πως όλα έγιναν με κάθε νομιμότητα και όπως προέβλεπε το καταστατικό της  ΕΠΣ Καρδίτσας.

Το δικαστήριο έδωσε 2 ημέρες προθεσμία για την υποβολή υπομνημάτων.