Απίστευτο: Μάρτυρας του Παλάσκα ορκίστηκε …και εξαπάτησε το δικαστήριο!

Απίστευτο: Μάρτυρας του Παλάσκα ορκίστηκε …και εξαπάτησε το δικαστήριο!

Σάλος στη Καρδίτσα από την ψευδορκία του Παναγιώτη Ευθυμίου

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 20/02/2019
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

Ακόμη  ένα τραγελαφικό γεγονός  των ημερών της διοίκησης Παλάσκα βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά και την χθεσινή εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε κατά των εκλογών της 2-2-2019    η πλευρά του κ. Μανώλη Παλάσκα.

Η νέα είδηση που σκάει σαν βόμβα μεγατόνων είναι η ψευδορκία του κ.Παναγιώτη Ευθυμίου  υποψηφίου με την παράταξη του κ. Παλάσκα !

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο  Φιλόλογος… στο επάγγελμα κ.Ευθυμίου χθες παρέστει στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ως μάρτυρας  ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησε να κοροϊδέψει την έδρα με αναλήθειες ,αν και ο ίδιος ζήτησε να κάνει θρησκευτικό όρκο καθώς όπως είπε πιστεύει στον Θεό !!

 

Φυσικά προς στιγμή απέσπασε τον θαυμασμό για την εμμονή του να αγγίξει το ίδιο το ευαγγέλιο και το οποίο έτρεχαν οι υπάλληλοι της ΕΠΟ σε άλλο γραφείο για το φέρουν.

Ωστόσο όπως αποδεικνύεται σήμερα  με το πρώτο φως της ημέρας και μετά από βεβαίωση της ΕΠΣ Καρδίτσας ο κ.Ευθυμίου Παναγιώτης και η Ελπίς Αγίου Γεωργίου που εκπροσωπούσε οφείλει στο ταμείο της ΕΠΣ Καρδίτσας 280 ευρώ !

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως και ψέματα είπε στο δικαστήριο ,πολύ περισσότερο ο ίδιος και η ομάδα του δεν είχε δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 2-2 – 2019!

Χαρακτηριστικά ο κύριος Ευθυμίου είπε ενώπιον της έδρας πως είχε καταθέσει τα 280 ευρώ και πως είχε στα χέρια του βεβαίωση μη οφειλής !

Όμως σήμερα το πρωί σχετική βεβαίωση της ΕΠΣ Καρδίτσας η οποία κατατέθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά πως  η Ελπίδα Αγίου Γεωργίου οφείλει 280 ευρώ στα ταμεία της ΕΠΣ Καρδίτσας!

 

 

Άσχημο μπλέξιμο για τον φιλόλογο της Καρδίτσας!

 

Όπως έγινε γνωστό αργά το απόγευμα η νέα τροπή της υπόθεσης θα έχει και συνέχεια για τον κ. Ευθυμίου ο οποίος αναμένεται να έχει δικαστικά μπλεξίματα καθώς ο νόμος για ψευδορκία και απάτη επί δικαστηρίου είναι πολύ αυστηρός!

Αποκλειστικές  πληροφορίες  του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ  ακολουθώντας το δικαστικό πλέον  ρεπορτάζ  αναφέρουν, πως τόσο ο πρόεδρος του Διαιτητικού όσο και τα μέλη της σύνθεσης είναι φανερά ενοχλημένα από την προσπάθεια εξαπάτησης από τον κ. Ευθυμίου κατά την χθεσινή ακροαματική διαδικασία!

Τις επόμενες ώρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις….

 

 

Αποκλειστικές εικόνες από την αίθουσα την ημέρα των εκλογών που δείχνει τον κ.Ευθυμίου σε ήρεμη κατάσταση εν αντίθεση με τα όσα δήλωσε περί φόβου και τρομοκρατίας!

 

 

 

 

 Άλλο ένα ντοκουμέντο του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ που δείχνει πως παρά τα όσο είπε ο κ.Ευθυμίου οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι ήταν εκεί και έκαναν την δουλειά τους χωρίς φόβο!

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 19:02