Έ(Χ)ασε ευκαιρία ο Ηλυσιακός!

Έ(Χ)ασε ευκαιρία ο Ηλυσιακός!

Ισοφαρίστηκε στο 88' από την Αναγέννηση Ιεράπετρας (1-1) και μπαίνει σε μπελάδες

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 29/03/2015
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1-1

 

Δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο ο Ηλυσιακός ο οποίος την Κυριακή (29/3), για την 22η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Αναγέννηση Ιεράπετρας. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν το τρίποντο μέχρι το 88' όπου και έγινε η... ζημιά, με αποτέλεσμα να ''πετάξουν'' δύο υπερπολύτιμους βαθμούς.

 

Ο Ηλυσιακός άνοιξε το σκορ στο 45' με σουτ του Στάμου, ενώ στο 86' έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν αντί να 'σπάσει' την μπάλα στον αμαρκάριστο Κατσιγιάννη, προτίμησε να τελειώσει τη φάση, για να ανακοπεί από τους αμυντικούς. Αυτή η φάση αποδείχτηκε ''κλειδί'' για την διαμόρφωση του σκορ, αφού δύο λεπτά μετά ο Κωνσταντίνου με σουτ, από σέντρα του Ζαμπετάκη και προσποίηση του Δεδελετάκη, ισοφάρισε σε 1-1!

 

Διαιτητές: Αστερής, Μπούμπας-Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Κουρεπίνης, Μητσόπουλος, Φούντας, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Σίσκο, Στρίγγας (72' Κατσιγιάννης), Πολυχρόνης, Θαναηλάκης, Στάμος (82' Παπασωτηρίου), Βασιλείου (53' Κωνσταντίνου)

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Νίκος Δεδελετάκης): Αλευράς, Κων. Λαμπράκης, Ζαμπετάκης, Παϊσανίδης, Χατζάκης, Καρβούνης, Τσαμπανάκης (75' Ρ. Χρυσοφάκης), Χαρικιόπουλος, Δεδελετάκης, Κωνσταντίνου, Μαν. Μπιτσακάκης (55' Κωστ. Λαμπράκης)

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 20:50