«Στον Ηλυσιακό έδειξαν το μεγαλείο τους»

«Στον Ηλυσιακό έδειξαν το μεγαλείο τους»

Ο Νίκος Δεδελετάκης 'βγάζει το καπέλο του' στον σύλλογο του Ζωγράφου για τη φιλοξενία στο ματς της Κυριακής.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 30/03/2015
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν πολλά χειρότερα συναισθήματα στο ποδόσφαιρο (εντός των γραμμών...), από εκείνο που βίωσαν στον Ηλυσιακό το απόγευμα της Κυριακής. Να αντιμετωπίζεις τον ουραγό στην έδρα σου, να θέλεις μόνο τη νίκη γιατί παλεύεις να σωθείς και στο τέλος να βλέπεις δύο βαθμούς να κάνουν... φτερά, δεχόμενος την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος, δεν είναι κάτι που... τρώγεται εύκολα!

 

Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στα μέλη της αποστολής της Αναγέννησης Ιεράπετρας, τόσο πριν την έναρξη της συνάντησης, όσο κατά τη διάρκειά της και μετά τη λήξη της! Η στάση αυτή έκανε τον Νίκο Δεδελετάκη να 'βγάλει το καπέλο του' στους 'κιτρινόμαυρους', μέσω δηλώσεών του στο pamebala.gr!

 

''Είναι τιμή τους που μας φιλοξένησαν με αυτό τον τρόπο! Παρά το γεγονός ότι στο τέλος δεν κέρδισαν ένα σημαντικό ματς για την ομάδα τους, η συμπεριφορά τους ήταν άψογη! Μάλιστα, την ίδια στάση κράτησαν και μετά το τέλος του αγώνα, διότι τότε έχει σημασία... Άλλωστε, το ψυχικό μεγαλείο φαίνεται στα δύσκολα'' ήταν το διθυραμβικό σχόλιο του πολύπειρου προπονητή για τον σύλλογο του Ηλυσιακού.

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 23:18