Άνετη νίκη για Γιούχτα και τώρα βλέπει…Γλυφάδα!

Άνετη νίκη για Γιούχτα και τώρα βλέπει…Γλυφάδα!

Επικράτησε εύκολα 4-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/04/2015
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 4-0

 

Άνετη νίκη πέτυχε ο Γιούχτας στο Κρητικό ντέρμπι κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας επικρατώντας με σκορ 4-0 και τώρα μένει να κερδίσει στην τελευταία αγωνιστική την Γλυφάδα για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Γ΄Εθνική.

 

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι δυο ομάδες απείλησαν με μακρινά σουτ. Στο 2′ ο Κωνσταντίνου εκτέλεσε ένα φάουλ όμως ήταν άστοχο ενώ στο 5′ ο Ηλιόπουλος έπιασε ένα σουτ από μακριά με τον Αλευρά να μπλοκάρει. Στο 19′ ο Ηλιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για την ομάδα των Αρχανών, ενώ στο 31′ ο Ρόβας συνδυάστηκε ωραία με τον Ηλιόπουλο και ο δεύτερος πέτυχε το 2-0. Στο 37′ ο Χαλικιόπουλος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Δημαράκη. Νωρίτερα ο Μυλωνάς απείλησε με ένα σουτ ενώ ο Ρόβας δεν κατάφερε να σκοράρει όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Αλευρά.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν ευκαιρίες με Ρόβα και Ηλιόπουλο και στο 83′ ο Ρόβας κατάφερε να σκοράρει και να «γράψει το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 89′ με τον Ζαφειρίδη.

 

Διαιτητές: Μπερτάκης, Κομισοπούλου-Σγουράκης (Χανίων)

 

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης (28′ λ.τ. Σεληνιωτάκης), Κορτσινίδης, Παναγιωτόπουλος, Μιχελακάκης, Ζαφειρίδης, Μυλωνάς, Ρόβας, Ανωγειανάκης (67′ Σκούφος), Ηλιόπουλος (83′ Παπαδιός)

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Αλευράς (87′ Ταρτάλας), Λαμπράκης, Ζαμπετάκης, Παϊσανίδης, Χατζάκης, Χάιντερ (80′ Μάρκου), Λαμπράκης Κ. (74′ Μπιτσακάκης), Χαλικιόπουλος, Δεδελετάκης, Χρυσοφάκης, Κωνσταντίνου

 

Πηγή: grandsport

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 22:09