Άρεσαν Αναγέννηση Πλαγιάς και ΑΕ Ευόσμου στο φιλικό (2-2)

Άρεσαν Αναγέννηση Πλαγιάς και ΑΕ Ευόσμου στο φιλικό (2-2)

Με δύο πέναλτι τα γκολ της ομάδος από την Θεσσαλονίκη

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 23/08/2020
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν στα πλαίσια του φιλικού αγώνα η Αναγέννηση Πλαγιάς και η ΑΕ Ευόσμου στον εκτός έδρας αγώνα στο Κιλκίς με τελικό σκορ 2-2.

Δύο εύστοχα πέναλτι από τον Κωνσταντινίδη στο πρώτο ημίχρονο και από τον Λάμι στο δεύτερο έφεραν Χ στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς απρόοπτα ενώ η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του αγώνα ήρθε από τους αντιπάλους στο 23’ όταν σε ένα κόρνερ  που εκτέλεσε ο Γρηγοριάδης  το σουτ που δοκίμασε ο Παπαδόπουλος πέρασε άουτ.

Στο 28’ ο Μπονέρης με μία ωραία ατομική ενέργεια και βαθιά μπαλιά στον Ρενάτο , ο οποίος την υποδέχεται και σουτάρει, η μπάλα καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα.

Στο 31’ ο Παπουρτσής παίρνει τη μπάλα μέσα στη περιοχή και με σουτ κάνει το 1-0 για τους γηπεδόχους. Η απάντηση δόθηκε άμεσα στα επόμενα λεπτά του αγώνα όταν στο 41’ ο Ντόκου κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Κωνσταντινίδης  που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων ισοφαρίζοντας το σκορ, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 1-1 χωρίς να γίνει κάποια κλασσική ευκαιρία.

Στο 47’ οι γηπεδούχοι παίρνουν ξανά το προβάδισμα με τον Παντελιάδη να σκοράρει αποτελεσματικά κάνοντας το 2-1. Το 2-1 δεν κράτησε για πολύ ώρα αφού στο 49’ η ομάδα μας κατάφερε πάλι να κερδίσει πέναλτι, το οποίο ανάλαβε να εκτελέσει ο Λάμι και να κάνει το 2-2.  Στο 56’ σε μια σέντρα του Παπαοικονόμου ο Θωμαϊδης με μια δυνατή κεφαλιά  προσπαθεί να στείλει τη μπάλα στην εστία των αντιπάλων χωρίς όμως αποτέλεσμα .

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν έγινε καμιά φάση άξια λόγου με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 2-2.

Σκόρερ: Παπουρτσής (31’) , Κωνσταντινίδης (41’), Παντελιάδης (47’), Λάμι (49’)

Αναγέννηση Πλαγιάς (Γιώργος Χατζηιωαννίδης) :

Τριανταφυλλίδης, Μπάπκας, Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος, Σερταρίδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλίδης, Παντελιάδης, Παπουρτσής, Γρηγοριάδης

Αλλαγές:

Αμαλίδης, Ζάλτος Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος , Γονιδόπουλος, Ορφανίδης, Γρηγοριάδης, Αλμπανίδης

Α.Ε Ευόσμου (Κώστας Κορμαρής):

Ντόκου, Πολιανίδης, Κάκου, Κουλάκου, Κοσμίδης, Κωνσταντινίδης, Σέφα, Μπονέρης, Βουτσας

Αλλαγές:

Παπαοικονόμου, Λάμι, Λαφτσίδης, Κουνουπάκης, Θωμαϊδης, Τσιτλακίδης, Ζαχαράκης, Μυλωνάς, Καρανίκας, Αποστολίδης