Πεντάσφαιρο ΡΟΥΦ έκανε πάρτι στην Ιεράπετρα (0-5)!

Πεντάσφαιρο ΡΟΥΦ έκανε πάρτι στην Ιεράπετρα (0-5)!
από Πάμε Μπάλα
στις 15/12/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Ο ΠΑΟ Ρουφ δεν αισθάνθηκε καθόλου την αντίσταση της Αναγέννησης στην Ιεράπετρα, επικρατώντας με 5-0 στην εξ αναβολής αναμέτρησης της Γ’ Εθνικής για τον 7ο όμιλο και συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τον Άγιο Νικόλαο!

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟ Ρουφ εκμεταλλευόμενος την ήττα του ΑΟΑΝ στο ντέρμπι με τον Γιούχτα, έφτασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ομάδα του Αγίου Νικολάου, ενώ η ομάδα του Κώστα Δεδελετάκη παραμένει τελευταία με ένα μόλις βαθμό.

To φιλμ του αγώνα:

Στο 9ο λεπτό μόλις ο ΠΑΟ Ρουφ ανοίγει το σκορ με τον Μάντζιο, 0-1! Ο έμπειρος επιθετικός των φιλοξενούμενων βρήκε τον χώρο και με σουτ νίκησε τον Βασιλειάδη για το 0-1.
12′ Απόκρουση του Βασιλειάδη σε σουτ του Μπουντόπουλου.
22′ Γκολ για τον ΠΑΟ Ρουφ, 2-0. O Μάντζιος με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση τον Βασιλειάδη και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
31′ Σουτ του Νιτσάκη, αποκρούει ο Βασιλειάδης.
32′ Πρώτη καλή ευκαιρία για την Αναγέννηση, με τον Μπρούτε να κάνει το σουτ και τον Παχατούρα να αποκρούει.
34′ Γκολ για τον ΠΑΟ Ρουφ με τον Νιτσάκη, 3-0! Ο μεσοεπιθετικός του Ρουφ μετά από συνεργασία με τον Μπουντόπουλο με σουτ από πλάγια θέση κάνει το 3-0 και κλειδώνει ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του.
55′ Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πλήρη έλεγχο μέχρι στιγμής στην επανάληψη, με κάποια τα σουτ τα οποία δεν έχουν βρει στόχο.
58′ Ο Μπρούτε δοκιμάζει και πάλι το πόδι του από μακρινή απόσταση, όμως ο Παχατούρας είναι και πάλι σε ετοιμότητα.
72′ Ο ΠΑΟ Ρουφ διαχειρίζεται στο δεύτερο ημίχρονο το προβάδισμα τριών τερμάτων από το πρώτο μέρος και ουσιαστικά με την κατοχή υπέρ του και την Αναγέννηση Ιεράπετρας να μην είναι σχεδόν καθόλου απειλητική, ροκανίζει τον χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
78′ Σουτ του Νιτσάκη, δεν αφήνει να παραβιαστεί για 4η φορά η εστία του ο Βασιλειάδης, ο οποίος επεμβαίνει με τα πόδια.
83′ Ο Φιλιμέγκας φτάνει στο 4-0 το σκορ με ωραίο πλασέ και δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΠΑΟ Ρουφ.
90+1 Ο Φιλιμέγκας με σουτ νικά τον Βασιλειάδη για το 5-0.

Αναγέννηση Ιεράπετρας (Κώστας Δεδελετάκης): Βασιλειάδης, Πιθαρούλης (68′ λ.τ Κοκκινάκης), Χατζάκης, Ιωάννου (32′ λ.τ Στρατάκης), Μερκούρι, Γιάντσιος, Φερμίνα, Μπρούτε, Βαρελάκης (46′ Αχλάτης), Γρηγοράκης, Ουατάρα.

ΠΑΟ Ρουφ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχατούρας, Βενάρδος, Χατζηλάμπρος, Οικονομόπουλος, Γκιοατά (78′ Γκέγκα), Νατσιόπουλος (87′ Πλουμάτος), Νιτσάκης, Μπουντόπουλος (46′ Φιλιμέγκας), Μάντζιος (66′ Σιμάκος), Καλλέργης, Κατσούλης (66′ Κουράφαλος).

Πηγή: prismasport