Θέμα Ι Γιατί λέτε ψέματα στους φιλάθλους του Πανδραμαϊκού;

Θέμα Ι Γιατί λέτε ψέματα στους φιλάθλους του Πανδραμαϊκού;

Πανηγυρίζουν στην Δράμα για δήθεν άνοδο στην SL2 αποκρύπτοντας την αλήθεια από τους φίλους της ομάδος

από Πάμε Μπάλα
στις 01/10/2022
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Ένα γεγονός που δεν μπορεί να περάσει  δημοσιογραφικά απαρατήρητο , είμαστε υποχρεωμένοι να θέσουμε παρακάτω και να ενημερώσουμε ως οφείλουμε τους Δραμινούς φιλάθλους.

Όπως έχει γίνει γνωστό πλέον με διάφορες δηλώσεις και τοποθετήσεις η διοίκηση του Πανδραμαικού πανηγυρίζει  για την άνοδο όπως λέει και γράφεται σε τοπικά site , στην SL2!

Όμως η προσγείωση δεν θα  αργήσει να έρθει και τότε θα φανεί εάν πραγματικά άξιζαν οι ευχαριστίες …., και οι διθύραμβοι για ένα επίτευγμα που δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή πουθενά…

Εξετάζοντας την υπόθεση του Πανδραμαικού και του Αγροτικού Αστέρα από την αρχή θα έλεγε κανείς πως είναι μια κατάσταση μπερδεμένη ανάλογης της σύγχυσης που είχε ο ίδιος ο Αυγενάκης στον εγκέφαλό του όταν έβγαλε τον νόμο έκτρωμα στέλνοντας κόσμο και κοσμάκη στο χάος!

 

Όμως είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα του Ευόσμου που ταλαιπωρείται αδίκως εδώ και μήνες , πήρε το πρωτάθλημα στο χορταρι , τίμια και πεντακάθαρα.

Οι Δραμινοί φίλοι μας δυστυχώς ακολούθησαν άλλο δρομολόγιο … θέλοντας να εκμεταλλευτούν τυχόν διατάξεις και «παράθυρα» του Λευτεράκη για να ανέβουν κατηγορία.

Μετά και την χθεσινή ΓΣ της ΕΠΟ  έγινε ξεκάθαρο σύμφωνα με την κυρία Διονυσία Μπιτσούνη πως μόνο ευτράπελα και θαύματα δεν θα γίνουν τις επόμενες ημέρες!

Έδωσε το στίγμα της αντισυνταγματικότητας στην περίπτωση του Αγροτικού Αστέρα ,και αναφερόμενη σε απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου ,έστειλε το μήνυμα πως δεν μπορεί κανένας νόμος να απαγορεύσει τον Αγροτικό Αστέρα να ανέβει κατηγορία!

Βασικά η αλήθεια είναι αυτή και εκφράστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την πρόεδρο της Επιτροπής Διακυβέρνησης.

Όσον αφορά την πιθανότητα να υπάρξουν πιέσεις για τοξικές διαδικασίες και αλχημείες για να περάσει και η άνοδος του Πανδραμαικού , πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως κάτι τέτοια δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ !

Και αυτό διότι η προκήρυξη της Super League 2 έχει ήδη κατατεθεί και καμία απόφαση της ΕΠΟ δεν μπορεί να την αλλάξει , καθώς πιθανή προσφυγή της διοργανώτριας  και των μελών της στο Διαιτητικό της ΕΠΟ θα δημιουργήσει αλυσιδωτά προβλήματα και θα προκύψει κίνδυνος να εκπέσει η διοίκηση της Ομοσπονδίας!

Οι ομάδες της SL2 θα παραμείνουν 30 και μόνον 30!

Όλα τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση είτε για προσωπική προβολή κάποιων , είτε γιατί ατυχώς ορισμένοι δεν γνωρίζουν τον ΚΑΠ και τις σαφείς ερμηνείες του.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην ταΐζουν ορισμένοι κουτόχορτο άδικα τους οπαδούς και τους φιλάθλους  της Δράμας!

 

 

ΥΓ Όσοι θέλετε να μας βρίσετε και πιστεύεται πως το παραπάνω άρθρο δεν σας ικανοποιεί ,  κάντε λίγη υπομονή για να αποφασίσετε... ποιούς θα πρέπει να βρίσετε καλύτερα....