Παράξενα πράγματα στον Αγροτικό Αστέρα - Φύγε -Έλα...

Παράξενα πράγματα στον Αγροτικό Αστέρα - Φύγε -Έλα...

Ακατανόητες καταστάσεις λίγο πριν την κρίσιμη μεταγραφική περίοδο

από Πάμε Μπάλα
στις 29/12/2022
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Ο ιστορικός Αγροτικός Αστέρας σίγουρα δεν περνά και την καλύτερη εποχή στην ιστορία του μετά την αναπάντεχη μαχαιριά του καλοκαιριού και το φρένο που του έβαλαν λίγο πριν ντυθεί με τα επίσημα της SL2.

Ωστόσο η λύση εξ ουρανού που ακούει στο όνομα του κ. Βασίλη Παναγιωτίδη  έδειχνε αρχικά πως θα άλλαζαν πολλά στον Εύοσμο. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδος μόνο ενθουσιασμό δεν έχει σκορπίσει στους οπαδούς της ομάδος που ακολουθούν εντός και εκτός την αγαπημένη τους ομάδα.

Όμως στα εσωτερικά της ομάδος κάτι δεν πάει καλά...

Ο προπονητής της ομάδος που σίγουρα φέρνει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την έως τώρα πορεία , δείχνει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης αλλά μέχρι πότε κανείς δεν γνωρίζει...

Από την άλλη προκαλεί εντύπωση στα ποδοσφαιρικά στέκια η απομάκρυνση αρχικά του ποδοσφαιριστή Ευθύμη Ζησόπουλου και η ανατροπή... στην συνέχεια,  με τον ισχυρό άντρα του Αγροτικού Αστέρα κ.Παναγιωτίδη να διαψεύδει και να επαναφέρει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδος!

Πως μπορεί δηλαδή μια εισήγηση από τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή να αλλάζει ξαφνικά χωρίς λόγο ή έστω και μετά από τηλεφωνική παρέμβαση από την γειτονική Ηλιούπολη ,και ένας ο οποίος δεν είναι στα πλάνα , μετά από μια εβδομάδα να κάνει στα πλάνα της ομάδος..

Κάτι δε πάει καλά...

 

Ν.Μ.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 22:32