Κόλλησαν Δόξα Δράμας και Μηχανιώνα (2-2)

Κόλλησαν Δόξα Δράμας και Μηχανιώνα (2-2)
από Πάμε Μπάλα
στις 12/02/2023
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με το οποίο ξεκίνησε το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου. Το τελικό 2-2 θεωρείται ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.
Η ομάδα της Μηχανιώνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 7’ με δυνατό σουτ του Ξανθόπουλου έξω από την περιοχή του τερματοφύλακα μας Μιχάλη Ηλιάδη ο οποίος ανέκαμψε από τον τραυματισμό του. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 17’ ένα αμυντικό λάθος μας που αξιοποιήθηκε από τον Παστρά διαμορφώνει το 0-2.
Η ομάδα μας κρατήθηκε στο παιχνίδι καθώς ο Πιτσόλης στο 34’ μετά από πάσα του Μπλιού μείωσε σε 1-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Στη συνέχεια και παρότι έπεσε αρκετά ο ρυθμός του παιχνιδιού, οι παίκτες μας προσπάθησαν να πετύχουν την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 84’ με την ψύχραιμη και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Κυριακίδη που κέρδισε με προσωπική ενέργεια ο Χρήστος Ιορδανίδης.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον ΑΟΚ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μυλοπούλου / Γεωργαντέλης - Δεδονάκης (Καβάλας)
Οι συνθέσεις:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αποστολίδης): Ηλιάδης, Πιτσόλης (70' Ιορδανίδης Αρ.), Φραγκούλης, Ρούτσης, Χατζηδημητρίου (55' Κόντος), Σαμπανίδης (78' Ιορδανίδης Χρ. ), Αγιώτης, Ανθουλάκης (55' Κυριακίδης Δημ.), Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Ιωσηφίδης (70' Περσίδης).
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ((Ζαζόπουλος): Κυριακίδης, Παστράς (63' Κανέλλης) , Δεληζάνος (87' Ματζόπουλος), Λαγόντζος, Τραχανάς, Καλλίδης (71 Τόσκος), Κωστίκος, Τεμερτζόγλου, Αλτιντζής (87 Μυλόπουλος), Ξανθόπουλος, Τσιάκαλος (87' Πάγκος).