Δόξα Δράμας Ι Συμφωνία με Αλέξανδρο Μπρατσιάνη

Δόξα Δράμας Ι Συμφωνία με Αλέξανδρο Μπρατσιάνη
από Πάμε Μπάλα
στις 12/08/2023
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Δελτίο τύπου

 

Με ένα βαρύ όνομα για την κατηγορία, τον Αλέξανδρο Μπρατσιάνη, ενισχύεται από σήμερα η επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Ο 31χρονος  (6/7/92) πολύπειρος σέντερ φορ αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης και μετά από μια σύντομη συνάντηση του με τους διοικούντες του συλλόγου μας εντάχθηκε άμεσα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή Καβάλας και στη συνέχεια πήγε στην Κ20 του ΑΟ Καβάλας υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο για να μείνει τέσσερα χρόνια (Α’ εθνική). Ακολούθησαν τα Χανιά, πάλι η Καβάλα (Β’ εθνική/ 3 χρόνια), το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τρίτη φορά η Καβάλα (Γ’ εθνική / 3 χρόνια). Σειρά παίρνουν ο Εργοτέλης και τρεις ομάδες στην Κύπρο, ΠΑΕΕ Κυρήνειας, ΑΣΥΛ Λύσης, Διγενής Μόρφου για να καταλήξει πέρσι στον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης.

«Η πρόταση της Δόξας ήταν πραγματικά τιμητική για μένα και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ γα να απαντήσω θετικά. Χαίρομαι πραγματικά που θα φορέσω τη φανέλα μιας τόσο ιστορικής ομάδας»  δήλωσε αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ομάδα μας ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνη και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, να έχουμε όλοι υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Γνωρίζω που έρχομαι και γνωρίζω ότι στη Δόξα υπάρχει κόσμος που αγαπάει την ομάδα και τη στηρίζει. Πιστεύω ότι αυτός ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας».