×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μεγάλο διπλό στο Ρουφ η Νίκη Αλίμου!

Μεγάλο διπλό στο Ρουφ η Νίκη Αλίμου!

Οι «κυανόλευκοι»... καθάρισαν (και) τον Πανθησειακό, επικρατώντας με 1-2

από
στις 11/01/2016

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ 1-2

 

Την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η Νίκη Αλίμου, η οποία την Κυριακή (10/1) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής πέρασε νικηφόρα (και) από το Ρουφ, επικρατώντας 1-2 του Πανθησειακού, γκρεμίζοντας τον από την κορυφή.

 

Οι «κυανόλευκοι» μετράνε αισίως 13 πόντους στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει και αναμφίβολα βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η Νίκη Αλίμου ήταν άριστη στο τακτικό κομμάτι, έδωσε χώρο στον αντίπαλο και χτύπησε στις αντεπιθέσεις με σωστό πλάνο και άψογη εκτέλεση. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 42' όταν ο Μίλτος Βασιλειάδης με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1, ενώ στο 59' ο δεξιός μπακ-χαφ Δημήτρης Τουρκίστας σε μια επέλαση του σημάδεψε σωστά με πλασέ για το 0-2! Ο Πανθησειακός που από το 73' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βασιλόπουλου με δεύτερη κίτρινη, μείωσε στο τελικό 1-2 (88') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόκα.

 

***MVP: Κορυφαίοι του αγώνα οι δύο σκόρερ της Νίκης Αλίμου Βασιλειάδης και Τουρκίστας.

***Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Αλίμου αφιέρωσαν το σπουδαίο διπλό στον άτυχο συμπαίκτη τους Νίκο Αργυρη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών.

 

Διαιτητές: ΚΑΠΙΡΗΣ Μ., ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ Η., ΜΑΡΑΝΟΣ Θ.

 

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ: Λιανός, Κοράκι, Ντότσικας, Καζαντζής, Χάνας (72' Βασιλειάδης), Πάνο, Γεωργακάκος (46' Κραββαρίτης), Παπαδόπουλος (41' Μαλτέζος), Κόκας, Βασιλόπουλος, Αναγνωστόπουλος.

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Μωυσίδης, Τουρκίστας, Ακρωτηριανάκης (46' Μπαϊρακτάρι), Λύτρας, Καραγιαννίδης, Καζαντζίογλου, Σχοινάς, Γιαννόπουλος, Γεωργιάδης (79' Γαβριήλ), Γιαννουδάκης (74' Κλεισιάρης), Βασιλειάδης.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 19:50