Εξάρα Αθηναϊκού με σόου Παριανού!

Εξάρα Αθηναϊκού με σόου Παριανού!

Οι «λόρδοι» επιβλήθηκαν με 6-0 του Ερμή Ηρακλείου, με τον έμπειρο άσο να σημειώνει χατ τρικ.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/04/2016

Για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε ο Αθηναϊκός απέναντι στον Ερμή Ηρακλείου, όμως στην επανάληψη ανέβασε στροφές και έφτασε στο επιβλητικό 6-0, με το οποίο έκανε ακόμη ένα βήμα προς την επάνοδο στην Α' κατηγορία!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου ήταν ο Δημήτρης Παριανός, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, κάνοντας την ασίστ και για το ένα από τα άλλα τρία γκολ της ομάδας του.

Οι «λόρδοι» πήραν το προβάδισμα στο 12' με κεφαλιά του Γκαλγκανόπουλου μετά από σέντρα του Ζαφειράτου, για να φτάσουμε στο 52' όπου ανέλαβε δράση ο Παριανός. Στο 52' μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κρασώνης και στο 65' σκόραρε με πλασέ για το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα (68') έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Γκαλγκανόπουλου, ο οποίος έγραψε το 4-0, ενώ στο 74' ο Κρασώνης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84' ο Παριανός με ιδανική εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητής ήταν ο Τσολακίδης, με βοηθούς τους Γονίδη και Μπαράκο.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Ζαφειράτος, Κύριος (72' Κορδογιάννης), Βασιλάκης, Κίλιας, Μοροσάνου (67' Βοτσαΐτης), Χριστόπουλος (63' Βουρλούμης), Σούλας, Κρασώνης, Παριανός, Γκαλγκανόπουλος

ΕΡΜΗΣ: Γονιδάκης, Καλλιανέζος, Ακούρος, Κουρούμπαλος, Κουνέλης, Οικονόμου, Παρασκευόπουλος (80' Ζάχος), Αδαμόπουλος, Κακαμπάκος, Ιακωβίδης (80' Μιχαηλίδης), Εσαμπαλίδης (65' Αγριμάκης.