Στον Παπάγο ο Ντόκος

Στον Παπάγο ο Ντόκος

Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των "Στρατηγών" ο φιλόδοξος όσο και ταλαντούχος προπονητής Γιάννης Ντόκος

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 26/05/2017

Η παρουσία του Γιάννη Ντόκου στην τεχνική ηγεσία του Άρη Χολαργού βοήθησε στα μέγιστα ώστε η ομάδα να παραμείνει στη Β’ ΕΠΣΑ, καθώς η δουλειά του νεαρού προπονητή ήταν πολύ σημαντική το τελευταίο δίμηνο, όταν και ανέλαβε τους "κιτρινόμαυρους" σε μία δύσκολη στιγμή.

Βέβαια, στο γειτονικό Παπάγο του Μπάμπη Γουσέτη δεν έμαθαν...χτες τον Γιάννη Ντόκο. Άλλωστε θεωρείται δικό τους παιδί και μάλιστα με αυτόν στον πάγκο η ομάδα έκανε εξαιρετική σεζόν, χάνοντας στις λεπτομέρειες την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ το 2015, όταν ο ίδιος άρχισε να μπαίνει...δειλά δειλά ως πρώτος προπονητής σε αντρική ομάδα.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Σιλεβίστα από την τεχνική ηγεσία των "Στρατηγών", αλλά και του Γιάννη Ντόκου από τον Άρη Χολαργού, ο Μπάμπης Γουσέτης ήξερε που να απευθυνθεί, όπως και ο Γιάννης Ντόκος από την πλευρά του γνωρίζει καλά τι σημαίνει Γουσέτης και φυσικά Παπάγος.

Έτσι, η επιστροφή του ταλαντούχου τεχνικού στην ιστορική ομάδα των βορείων προαστίων την οποία και αγαπάει, αλλά έχει αγαπηθεί επίσης, ήταν δεδομένη πως θα συμβεί, κάτι που επισημοποιηθήκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 26 Μαΐου.

Ο Γιάννης Ντόκος πιάνει άμεσα δουλειά έχοντας πάντα τη στήριξη της στιβαρής διοίκησης του Μπάμπη Γουσέτη!

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 27 Μαϊος 2017 02:41