Κηπούπολη να... γουστάρεις!

Κηπούπολη να... γουστάρεις!

Η ομάδα του Περιστερίου λύγισε με ανατροπή στο σκορ (3-1) τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/12/2017

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου η Κηπούπολη και έφτασε σε μεγάλη νίκη με το εμφατικό 3-1. Έτσι, υποχρέωσε τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ στη δεύτερη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα, πλησιάζοντας παράλληλα τις πρώτες θέσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους κυανόλευκους, που ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 34' χάρη σε κοντινό πλασέ του Οικονομόπουλου (0-1). Μάλιστα, στο πρώτο μέρος θα μπορούσε η ομάδα των βορείων προαστίων να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ, έχοντας το «πάνω χέρι» σε αυτό το διάστημα. Για το δεύτερο μέρος βγήκε από τα αποδυτήρια... άλλη Κηπούπολη, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που υπέστη καθίζηση. Στο 54' ο Μαρτέκας έκανε το 1-1 με πλασέ, στο 72' ο Τζαμαλής έδωσε την πρωτοπορία στην ομάδα του με κεφαλιά (2-1), ενώ στο 81' η επικράτηση των κόκκινων πήρε διαστάσεις θριάμβου από το αυτογκόλ του Μήτρου (3-1).

Διαιτητής ήταν ο Σύψας, με βοηθούς τους Λ. Τσολακίδη και Τεβεκέλη.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Αγγελόπουλος, Κούρτης (76' Αναγνώστου), Πολυζωγόπουλος, Παππάς, Βλάσης, Νομικός, Τζαμαλής (89' Μωραΐτης), Βαφειάδης, Μαρτέκας, Λαγός (85' Κωνσταντινίδης), Λίτσας (63' Ζήσης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Αρτσάνος (74' Αλεξανδράκης), Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Κούκος (74' Μπαλαχτσής), Αγκόλλι, Σταμάτης, Κανδεράκης (69' Στεργιώτης), Οικονομόπουλος (51' Παναγιώτου), Μήτρου, Παπουτσής.