Βαθμός στο τέλος για τον Ήφαιστο

Βαθμός στο τέλος για τον Ήφαιστο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ηφαίστου, με την ομώνυμη ομάδα και το Ηράκλειο να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 04/03/2018

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1–1
Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές, παρότι οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι σε πανομοιότυπες φάσεις. Στο 75' ο Νησαριώτης σπρώχτηκε μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής έδωσε φάουλ αντί για πέναλτι, ενώ στο 78' το ίδιο ακριβώς συνέβη στην περιοχή του Ηφαίστου με πρωταγωνιστή τον Κραψίτη. Στο 92' ο Ζώγκος ανακόπηκε με υπόδειξη οφσάιντ, που πιθανόν να μην ήταν. Ειδικής μνείας αξίζει η φάση που καταγράφηκε στο 82', όταν ο Γκούγκας, όντας σε πλεονεκτική θέση για να απειλήσει, προτίμησε να πετάξει εκτός αγωνιστικού χώρου την μπάλα, για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Ασφαλώς, ο παίκτης του Ηρακλείου δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα από την εξέδρα.
Γκολ: 89' Ζώγκος από κοντά (μετά από ασθενή απόκρουση του Γκλώτσου σε σουτ του Νησαριώτη) - 55' Καφετζής με πλασέ (από σέντρα του Κραψίτη)
Διαιτητές: Τσάγκαρης, Κουτσογιάννος-Σπυρόπουλος
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Θοδωρής Τρανός): Σεράφης, Γεωργίου, Σφίχτης (57' λ. τρ. Τσαγρής), Μουρκάκης, Ντάσι, Κυριακόπουλος (57' Μαυρουδής), Ζώγκος, Κιτσόπουλος (46' Νησαριώτης), Τσιράνος (81' Καλαϊτζής), Βελιανίτης, Ζαφειράτος
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης): Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης (91' λ. τρ. Τσάτσος), Τσιρκινίδης, Αναγνωστόπουλος, Μπακαδήμας, Κραψίτης (88' Σπυριδάκης), Χρήστου, Γκούγκας, Καφετζής (85' Δήμας), Αντωνόπουλος.
ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ