Ο "γίγαντας" Γιώργος Ζουρίδης σχολιάζει τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ (βίντεο)

Ο "γίγαντας" Γιώργος Ζουρίδης σχολιάζει τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ (βίντεο)

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Ζουρίδης μιλάει για τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ ανάμεσα σε Αιγάλεω και Χαραυγιακό

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 09/04/2015

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ελάχιστες ώρες έμειναν πριν από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ανάμεσα στον Χαραυγιακό και το Αιγάλεω και το «pamebala.gr» και σε συν εργασία με το «sportifico.gr» και τον Χρήστο Χοστικίδη φέρνει κοντά στους φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τους πρωταγωνιστές!

Οι συνεντεύξεις ολοκληρώνονται με τον "γίγαντα" του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και συντάκτη της στήλης των αθηναϊκών στην ιστορική αθλητική εφημερίδα "ΦΩΣ των σπορ", Γιώργο Ζουρίδη. Με τον κ. Γιώργο έχω την τύχη να είμαστε χρόνια συνεργάτες και να γνωρίζω από πρώτο χέρι την ιστορία που εχει γράψει στη δημοσιογραφία, αλλά πάνω απ'όλα, το ποιον του σαν άνθρωπο το οποίο και είναι εξαίρετο!

Ο πολύπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε σε τρία απολαυστικά βίντεο που αξίζει τον κόπο να τα παρακολουθήσετε, για τον επικείμενο τελικό της Αθήνας, για την ιστορία των δύο φιναλίστ, για τους τελικούς της ΕΠΣΑ που έχει καλύψει και γενικά για το πως βλέπει την πορεία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Όλα αυτά σε δηλώσεις που παραχώρησε στο "pamebala.gr" και στον Κωνσταντίνο Ράπτη, που βρέθηκε στο "ΦΩΣ". Φυσικά, τίποτα απ'όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει αν δεν υπήρχε η κάμερα του Χρήστου Χοστικίδη και το "sportifico.gr".