Δραματικό φινάλε αλλά και νίκη κόντρα στον Ιάσονα (1-2) το Καματερό

Δραματικό φινάλε αλλά και νίκη κόντρα στον Ιάσονα (1-2) το Καματερό
από Πάμε Μπάλα
στις 10/10/2020

 

Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο ΠΑΟ Καματερού σε ένα ματς που στα τελευταία λεπτά πήρε δραματικό χαρακτήρα εξαιτίας της αποβολής του τερματοφύλακα Στουραΐτη στο 84΄ και της πίεσης των γηπεδούχων για  ισοφάριση.   

Η ομάδα είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, που στο τελευταίο τέταρτο, επιβλήθηκε των γηπεδούχων με τα δυο γκολ που σημείωσε, δίνοντας παράλληλα το αναγκαίο προβάδισμα.. 

 

Στο 31΄ ο Μπίμπιζας με κεφαλιά μετά από φάουλ του Παναγιωτόπουλου άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ο Παλυβός με όμορφη ενέργεια κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Τσαναχτσίδη.  Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ηλίας Παναγιωτόπουλος γράφοντας το 0-2.

Στην επανάληψη υπήρξε αντίδραση από τους γηπεδούχους που συνοδεύτηκε από μείωση του σκορ στο 52΄ όταν από κόρνερ του Μπαρμπαλιά έπιασε κεφαλιά ο Ριζάς  στέλνοντας την μπάλα στην γωνιά του Στουραΐτη. Το ματς έγινε πιο δραματικό μετά την αποβολή του τερματοφύλακα του Καματερού στο 84΄ από τον διαιτητή Κοσικίδη για εξύβριση αντιπάλου.

ΙΑΣΟΝΑΣ: Ράπτης, Ηλιακίδης, Μαρίνης (66΄Σπυρόπουλος), Ρίζας, Τσαναχτσίδης (53΄ Κουμεντάκος), Κουρεμαδάς (57΄ Μαλιώρας), Μπαρμπαλιάς, Καθαρόπουλος, Σταθόπουλος, Τρυφέρης, Νάσιος

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Στουραίτης, Πιτέλης, Ανδριτσόπουλος, Χαντζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Παπαϊωάννου (46΄ Σπυρόπουλος, 85΄ Ανδρεοσούπουλος), Δουγιέκος (46΄ Ραφεάλ), Ζαχαρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Παλυβός (89΄ Κολοκοτρώνης)

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ: