Της... αποβολής στο Περιστέρι - Διπλό Θρίλερ το Χαϊδάρι

Της... αποβολής στο Περιστέρι - Διπλό Θρίλερ το Χαϊδάρι
από Παύλος Χυτήρης
στις 24/10/2021

Μεγάλο παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις και το Χαϊδάρι θριαμβευτή μας επιφύλασσε η αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Το σκορ άνοιξε στο 4' ο Τσαγιάννης στην επαναφορά του χαμένου πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος δίνοντας το προβάδισμα στο Χαϊδάρι. Λίγα λεπτά αργότερα, (στο 20') ο Ήφαιστος βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα με την κεφαλιά του Τσοπανάκου ενώ λίγο αργότερα γύρισε τούμπα το παιχνίδι με τέρμα του Τουρτούλι (24'). 

Στο 32', ο Αλευρής απέκρουσε για δεύτερη φορά πέναλτι του Τσαγιάννη και διατήρησε προσωρινά το προβάδισμα για την ομάδα του. Στο 37", το Χαϊδάρι είδε τον τερματοφύλακα, Κολοστούμπη να πιάνει την μπάλα εκτός της περιοχής και να αποβάλλεται. Στο 55', οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ξανά πέναλτι που υποχρέωσε τον Κορούμα σε δεύτερη κίτρινη. Ο Χρήστου εκτέλεσε επιτυχώς τον Αλευρή και ισοφάρισε σε 2-2. 

Στο 68', οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Σπανουδάκη αλλά είδαν ΚΑΙ τον Γονή να παίρνει πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια λόγω απευθείας αποβολής. Στο 77', ο Χρήστου έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-3 ενώ λίγο αργότερα (80") ο Ουτεμπέρης ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή διαμορφώνοντας το τελικό 3-4.

Το μεγάλο διπλό των 7 γκολ στο Περιστέρι αποτέλεσε το πρώτο φετινό τρίποντο για την ομάδα του Γιάννη Χλωρού.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λευτέρης Αλεξάκης) Αλευρής, Βλαχόπουλος, Κοτούλιας, Κουρούμα, Αθανασόπουλος, Σπανουδάκης, Τουρτούλι (76' Αρεστής), Γονής, Τσοπανάκος (60' Λάππας), Λιούκας (65' Ορούτσι).

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός ) Κολοστούμπης, Μονεμβασίτης (38' Γκεζεμπόγλου), Καλογερόπουλος (70' Ζαχαριου), Ζίζηλας (24' Χρήστου), Μακρής, Τύρπος, Τσαγιάννης (70 Οτεμπέρης), Αντωνόπουλος, Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Καμπέρης.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 01:54