«Είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο» - Ο Κλεάνθης Στρέφι του Άγιαξ Ταύρου στο Πάμε Μπάλα

«Είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο» - Ο Κλεάνθης Στρέφι του Άγιαξ Ταύρου στο Πάμε Μπάλα
από Παύλος Χυτήρης
στις 12/12/2021

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της... κινηματογραφικής νίκης του Άγιαξ Τάυρου επί του Ολυμπιακού Λιοσίων, Κλεάνθης Στρέφι μιλά στο Πάμε Μπάλα για την σεζόν του Αίαντα, τις προσωπικές του φιλοδοξίες καθώς και την όχι άριστη αλλά διδακτική θητεία του στην Γ' Εθνική.

Για την νίκη με τον Ολυμπιακό Λιοσίων (όπου και ήταν απόλυτος πρωταγωνιστής):

Θεωρώ ότι αξίζαμε την νίκη 100%. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους…
Στο δεύτερο μπήκαμε λίγο οκνηροί για τα πρώτα 10-15 λεπτά και έτσι δεχτήκαμε την ισοφάριση. Όμως, μετά είχαμε πάλι το πάνω χέρι και βγήκαμε μπροστά στο σκορ, ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την νίκη!

Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου και πήραμε τους 3 πόντους και θεωρώ οτι μπορούμε να φτάσουμε και πιο ψηλά γιατί έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πάνω απ’όλα τρομερούς χαρακτήρες. Είμαστε μια οικογένεια από την διοίκηση μέχρι τους παίχτες και χαίρομαι πολύ που εέω αυτούς τους συμπαίκτες και αυτό φαίνεται στο γήπεδο .

Για το αν ο Άγιαξ έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες:

Βλέπουμε το καθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα φτάσουμε εκεί που μας αξίζει. Θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε κοντά στην πρώτη θέση, η ομάδα το αξίζει!

Για την δυσκολία του Α' ομίλου:

Νομίζω πως είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο και θεωρώ ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες, δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που κάνει μεγάλη διαφορά. Πιστεύω πως η πρωτιά είναι δύσκολη και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για την εμπειρία του στον Καραβά:

Έπαιξα πέρσυ κάποια παιχνίδια στην Γ' Εθνική. Δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία για μένα αλλά και πάλι θα έκανα το ίδιο γιατί είδα κάποια πράγματα και γύρισα στον Άγιαξ με λίγη παραπάνω εμπειρία και πιο... ψημένος.

Για το άσχημο κομμάτι της εμπειρίας:

Η λειτουργία της ομάδας δεν ήταν η καλύτερη και στο προσωπικό κομμάτι δεν το ευχαριστήθηκα.

Για την δυσκολία (ή καλύτερα την ευκολία) της απόφασης να επιστρέψει στον Άγιαξ:

Ήταν πολύ εύκολη απόφαση διότι ήμουν στην ομάδα και την χρονιά πριν πάω στην Γ' εθνική. Γενικά κρατούσαμε με την διοίκηση πολύ καλές σχέσεις καθ’όλη την διάρκεια της χρόνιας που έλειπα.
Επίσης θέλω πολύ να ευχαριστήσω την διοίκηση για όλα όσα έχουν κάνει για μένα. Είναι ένα κίνητρο να παίζω καλύτερα σε κάθε ματς.

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:


Αυτήν την στιγμή κοιτάω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει όσο καλύτερα γίνεται και αν έρθει πρόταση από πιο ψηλά γιατί όχι κιόλας να το κυνηγήσω.