Κ.Ντουλάκης (Παπάγος) στο Πάμε Μπάλα: «Μας υποτιμούν συνεχώς»

Κ.Ντουλάκης (Παπάγος) στο Πάμε Μπάλα: «Μας υποτιμούν συνεχώς»
από Παύλος Χυτήρης
στις 20/12/2021

Ο εκ των πρωταγωνιστών του Παπάγου στο σπουδαίο διπλό απέναντι στην Ελπίδα (0-3), Κωνσταντίνος Ντουλάκης μιλάει στο Πάμε Μπάλα για την βελτίωση της ομάδας, τις προσωπικές του εμφανίσεις, τον Γιάννη Ντόκο, το κοινό του Παπάγου με την... αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι μόνο.

 

Θα ήθελα αρχικά να μου πεις κάποια σχόλια για την γενικότερη πορεία της ομάδας ως τώρα.

Η ομάδα έδειχνε μουδιασμένη τις πρώτες αγωνιστικές κάτι που ήταν λογικό γιατί είχαμε πολλά καινούργια παιδιά και γενικά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Έτσι δυσκολευόμασταν να πάρουμε τα αποτελέσματα που δικαιούμασταν, στην πορεία η ομάδα βρήκε χημεία και με σωστή δουλειά από το το επιτελείο είμαστε πολύ βελτιωμένοι και κυνηγάμε στα ίσια την παραμονή

 

Το σχόλιο σου για το εντυπωσιακό τελευταίο παιχνίδι;

Όπως ανέφερα και πριν η ομάδα όσο πάει γίνεται και καλύτερη. Ήμασταν 2 ματς αήττητοι και πραγματικά υπήρχε μεγάλη πίστη στην ομάδα για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Το τεχνικό επιτελείο είχε μελετήσει πολύ τον αντίπαλο όποτε ήμασταν προετοιμασμένοι. Βγάλαμε πολύ ενέργεια στο γήπεδο και πιέσαμε ασφυκτικά το πρώτο 45λεπτο την Ελπίδα. Κάπως έτσι ήρθαν τα δυο γκολ και μετά διαχειριστήκαμε άριστα το προβάδισμα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί ήταν και τελευταίο ματς της χρονιάς και θέλαμε να το κλείσουμε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

Διαπιστώνεις ότι ίσως οι αντίπαλοί σας δεν είχαν υπολογίσει σωστά την δυναμική του Παπάγου;

Αυτό συμβαίνει με τον φετινό Παπάγο σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, δεν ήταν μόνο το ματς με την Ελπίδα. Και τους έχουμε διαψεύσει σε αρκετά παιχνίδια μέσα στην σεζόν, ιδίως τις  τελευταίες αγωνιστικές με τις εμφανίσεις μας. Ελπίζουμε βέβαια να συνεχίσουμε έτσι.

 

Κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό, πως θα βαθμολογούσες την δική σου παρουσία φέτος; Επιπλέον, είσαι ευχαριστημένος με τις ευκαιρίες που έχεις πάρει στην πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν στην πρώτη κατηγορία;

Πήρα και πέρσι όσα παιχνίδια είχε το πρωτάθλημα που διακόπηκε, απλά η αποχή πραγματικά με επηρέασε όπως και πολλούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Αυτό με έκανε να αργήσω πολύ να επανέλθω στο 100%, για αυτό άλλωστε δεν έχω πάρει όσες ευκαιρίες πήρα πέρσι. Πλέον όμως νιώθω εξαιρετικά και πανέτοιμος να βοηθήσω την ομάδα όπου χρειαστεί.

 

Ακολουθεί ένα παιχνίδι με μια ομάδα με ποιότητα της οποίας η σεζόν στράβωσε πραγματικά, την Διάνα. Το ματς ίσως έχει μάλιστα και άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πώς θα το προσεγγίσετε; Σας δυσκολεύει η αλλαγή προπονητή που την κάνει πιο απρόβλεπτη;

Σίγουρα, μια αλλαγή προπονητή φέρνει και αλλά κίνητρα στους παίχτες και γενικά κάνει απρόβλεπτη την ομάδα. Εμείς πάμε με το καλό σερί που έχουμε και με ανεβασμένη ψυχολογία, το ματς είναι στην έδρα μας και θα το παλέψουμε στα ίσια.

 

Ακούγονται πολύ καλά λόγια για τον Γιάννη Ντόκο ως προπονητή. Υιοθετείς;

Σαφώς! Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, που ψάχνεται πολύ διαβάζει, ασχολείται! Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα ακόμα και στο ερασιτεχνικό επίπεδο να έχει ένα προπονητή ο οποίος να μελετάει τον αντίπαλο και να επικεντρώνεται στις προπονητικές μονάδες σε συγκεκριμένα τακτικά κομμάτια. Αυτό το κάνει ο Γιάννης με μεγάλη επιτυχία ,κάτι που μας έχει φέρει και αρκετά θετικά αποτελέσματα.

 

Πριν 1,5 περίπου χρόνο αποφάσισες να φύγεις από τον Άρη Χολαργού (όπου από όσο μπορώ να καταλάβω είχατε φτιάξει ένα γκρουπ με ενα πολύ όμορφο κλίμα παρέας) για να κάνεις το step up από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία. Ήταν δύσκολη η απόφαση; Και επίσης τι ήταν αυτό που σε οδήγησε στον Παπάγο;

Όχι, η απόφαση δεν ήταν δύσκολη. Ένιωθα ότι είχε έρθει η ώρα, ότι το επίπεδο που έπρεπε να βρίσκομαι και να αγωνίζομαι ήταν η Α' κατηγορία. Όπως καταλαβαίνετε οι ομάδες αυτές μοιράζονται το ίδιο γήπεδο έτσι υπήρχαν γνωριμίες. Κάπως έτσι έγινε η προσέγγιση. Είχα συνηθίσει και την περιοχή όποτε αποφάσισα να πάω στα δίπλα αποδυτήρια.

 

Μια ποδοσφαιρική ευχή για το 2022;

Πραγματικά μόνο υγεία σε όλους και στις οικογένειες τους και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα κανονικά για να έχουν νόημα οι κόποι όλων των παιδιών και όλων των ομάδων.

 

Πάμε και στην... παράξενη ερώτηση της ημέρας . Αν στύψεις το μυαλό σου, θα βρεις κάποιο κοινό μεταξύ της φετινής σεζόν του Παπάγου και αυτής της αγαπημένης σου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Ενδιαφέρουσα ερώτηση (γέλια). Το μόνο κοινό που μπορώ να βρω είναι η πορεία των δυο ομάδων φέτος. Ξεκίνησαν στραβά και οι δυο αλλά στην πορεία όμως βελτιώθηκαν και παίρνουν τα αποτελέσματα.

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 00:05