«Ανάσανε» το Ηράκλειο - κέρδισε την εκτός ρυθμού Αργυρούπολη (2-0)

«Ανάσανε» το Ηράκλειο - κέρδισε την εκτός ρυθμού Αργυρούπολη (2-0)
από Παύλος Χυτήρης
στις 15/01/2022

Θετικά φαίνεται πως επέδρασσε η πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος στην ομάδα του Ηρακλείου που διέκοψε το σερί ηττών και πήρε το σπουδαίο τρίποντο απέναντι στην Αργυρούπολη.

Στο 2021 έμεινε το σερί ηττών για το Ηράκλειο που αγνοούσε τον βαθμό τις τελευταίες 6 αγωνιστικές.

Στο 4', ο Γκρέμι σέντραρε και ο Σταυρογιάννης σκόραρε με κεφαλιά ανοίγοντας τον δρόμο προς την νίκη για τους γηπεδούχους. Στο υπόλοιπο παιχνίδι, οι θεατές στο γήπεδο του Ηρακλείου δεν ευτύχησαν να δουν πολλές φάσεις και θέαμα αλλά σίγουρα έμειναν ευχαριστημένοι από το φινάλε καθώς είδαν την ομάδα τους να «κλειδώνει» το τρίποντο στο 87ο λεπτό με γκολ του Ράμμου που λίγο πριν πέρασε από τον πάγκο.

Η ομάδα του Ρόπα πήρε μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα και πέρασε πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Η Αργυρούπολη βρίσκεται στο +3 από τον σημερινό της αντίπαλο και ίσως αρχίζει να ανησυχεί.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλας, Καρώνης, Καλιακούδας, Β. Λιαπίδης, Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Ηλιακίδης (83' Ιωαννίδης), Χρήστου, Σταυρογιάννης (75' Τελχάι), Αντωνόπουλος (69' Αυγέρης), Γκρέμι (83' Ράμμος)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Μπιζίνης, Κωστάκης, Γεωργάκας, Ντεντόπουλος, Γαβαλάς (59' Ζυγούρης), Λεβέντης, Χρήστου (89' Ξάνθης), Κωστόπουλος (59' Ντούβλης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης