Καρδιοχτύπησε αλλά... την γλύτωσε ο Άγιαξ κόντρα στον Άγιο Δημήτριο

Καρδιοχτύπησε αλλά... την γλύτωσε ο Άγιαξ κόντρα στον Άγιο Δημήτριο
από Παύλος Χυτήρης
στις 13/02/2022

Μόνο... άνετη δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επικράτηση του Άγιαξ Ταύρου επί του Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα του Γιάννη Γαζή είδε τον «Χάρο με τα μάτια της» όταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αρώνης αστόχησε από την άσπρη βούλα και δεν στέρησε τους 2 βαθμούς από τον Αίαντα.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 20' με εύστοχο πέναλτι του Κλεάνθη Στρέφι, ενώ η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει καθώς ο Αρώνης έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα μετά από 5 λεπτά με εκτέλεση φάουλ. Το παιχνίδι έμοιαζε να οδεύει προς το «μοίρασμα» αλλά ο «χρυσός» Θαναηλάκης είχε άλλη άποψη και σκόραρε στο 83' δίνοντας τους 3 βαθμούς στον Άγιαξ.

Με αυτήν την νίκη, η ομάδα του Ταύρου παραμένει μόνη στην 2η θέση με 6 βαθμούς λιγότερους από την Αγία Παρασκευή και 3 περισσότερους από τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Ο Άγιος Δημήτριος έχασε την ευκαιρία να πιάσει προσωρινά στην βαθμολογία την ομάδα των Αγίων Αναργύρων και παραμένει στην 9η θέση, μονάχα πάνω από την Λυκόβρυση και τον Κένταυρο Βριλησσίων.

 

ΑΓΙΑΞ (Γιάννης ΓαζήςΗρακλής, Χασιώτης (85' Πάσα), Στρέφι, Ηρακλής, Μαρούσης, Σέχου Γ. (72' Μαυροβουνιώτης), Σωτηρόπουλος (46' Μπαρμπαλιάς), Βλάμμης, Σέχου Σ. (60' Μητακίδης), Γκαρδιακός, Κατσής (46' Θαναηλάκης)

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  (Αλβέρτος Παπαδάκης) Κορδάς, Γιάσα (46' Νικολάου), Χαραλαμπόπουλος, Κόττας, Τσάκος, Βάι, Αρώνης, Πλάκας, Πλυττάς (70' Καρτσιώλας), Τάγκαλος, Σαμπάνης