Το γύρισε η Αγία Ελεούσα στου Ζωγράφου και έκανε νέο άλμα παραμονής

Το γύρισε η Αγία Ελεούσα στου Ζωγράφου και έκανε νέο άλμα παραμονής
από Παύλος Χυτήρης
στις 26/02/2022

Αξίζει να παραμείνει και μάλλον θα το κάνει η Αγία Ελεούσα που πήρε ένα τεράστιας σημασίας διπλό με ανατροπή στου Ζωγράφου απέναντι στον Αστέρα. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Μεντί αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα για πάνω από 8 λεπτά και είδαν τον Παναγιωτόπουλο να φέρνει ξανά το παιχνίδι στα ίσα. Στο 68', ο Τσουκαλάς έδειξε την άσπρη βούλα λόγω ανατροπής στον Μάμα και ο Μπίκος ευστόχησε για να δώσει το τρίποντο στην Αγία Ελεούσα. 

Η ομάδα του Νίκου Κουνάδη αναμένεται να εξασφαλίσει σύντομα την παραμονή, βρισκόμενη στο +5 από το έβδομο Ηράκλειο και την όγδοη Αργυρούπολη, ενώ τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τον ηττημένο Αστέρα Ζωγράφου που έμεινε στους 19 βαθμούς και την ένατη θέση, έχοντας μάλιστα παιχνίδι παραπάνω από τους βασικούς του ανταγωνιστές. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Σαμοΐλης, Βάσιλας (65' Τσίγκος), Τσιάκαλος, Καλκάνης, Εξηντάρης, Ρουπακιάς (65' Ριζάς), Δ. Τσιγαρίδας (78' Βραχίμη), Καρακάσης, Μεντί (31' λ.τρ. Σ. Τσιγαρίδας), Τζοβάρας, Λαχανάς

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Α. Μπάκας, Τζώρτζης (60' Μαθιούδης), Μπαρμπόσας, Μπίκος, Κύβελος, Τσαγκάρης (57' Μαζμανίδης), Μίκο (57' Πατσατζόγλου), Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής (87' Παπαδόπουλος), Μάμας.