Νίκη με τεράστιο γκολ Μπίμπιζα στο τέλος η Ανθούπολη - «Ζόρια» για Δόξα Βύρωνα

Νίκη με τεράστιο γκολ Μπίμπιζα στο τέλος η Ανθούπολη - «Ζόρια» για Δόξα Βύρωνα
από Παύλος Χυτήρης
στις 05/03/2022

Το γκολ της χρονιάς έβαλε για την Ανθούπολη ο «χρυσός», Γιάννης Μπίμπιζας στα τελευταία λεπτά του αγώνα κόντρα στην Δόξα Βύρωνα.

Η νίκη της ομάδας από τα Δυτικά, την εδραίωσε πάνω από την σημερινή της αντίπαλο, Δόξα Βύρωνος και η υπόθεση παραμονή είναι πλέον στο χέρι της. Η ομάδα του κ. Κουτσογιάννη, χρειάζεται απλά μια νίκη στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στον (προτελευταίο) Κένταυρο Βριλησσίων, ώστε να παραμείνει και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία.

Από την άλλη, η ομάδα του Βύρωνα, πρέπει να τρέξει «χωρίς χειρόφρενο» στην τελευταία στροφή, θέλει νίκη πάσει θυσία στο ντέρμπι... ζωής και θανάτου με τον Άγιο Δημήτριο στο σίγουρα «φλεγόμενο» νταμάρι, ενώ ελπίζει να μην κερδίσει η Ανθούπολη τον Κένταυρο ή να ηττηθεί το Περιστέρι από τον Άγιαξ Ταύρου.

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κουτσογιάννης): Δρίβας, Δούκας (46' Κακιώρης), Μανουσέλης (65' Στρείδης Ν. (90+2' λ.τρ. Κωνσταντινίδης)), Πάσσαρης, Μπίμπιζας, Αρβανίτης (72' Παπανίκος), Ρεστζοβ, Ξυνογαλάς (46' Κυριαζής), Νικολόπουλος, Αντωνόπουλος, Καλογερής.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Θοδωρης Τρανος): Μεϊμαρογλου, Κίλιας, Βουτάς, Ρωμανός, Κοσσυβάκης (71' Ζευκιλλής), Βλάχας, Κουτσαυτίκης (78' Μίζιος), Μαρίνης, Χαλβαντζής, Σκούρας (87' Στατήρης), Λεβέντης (71' Νικόλα).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 18:59