×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 589

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για τα ματς με Αχαΐα

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για τα ματς με Αχαΐα
από
στις 03/03/2020

Την προετοιμασία τους ολοκληρώνουν σήμερα το απόγευμα οι μικτές Κ12 και Κ14 της ΕΠΣΜ, ενόψει των αυριανών αναμετρήσεων με τις μικτές Αχαΐας για την 7η αγωνιστική, τελευταία της πρώτης φάσης των πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η προπόνηση για την ομάδα Κ12 θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα και η προπόνηση για την Κ14 θα αρχίσει στις 4.30 μ.μ.
Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η ΕΠΣΜ, οι παίκτες που έχουν κληθεί να λάβουν μέρος στις προπονήσεις θα πρέπει να έχουν μαζί τους και τα δελτία τους.

Οι διαιτητές από Κόρινθο

Διαιτητές από την ΕΠΣ Κορινθίας ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνουν τις δύο αναμετρήσεις των μικτών της Μεσσηνίας με τις αντίστοιχες ομάδες τη Αχαΐας, που θα διεξαχθούν αύριο στην Πάτρα. Συγκεκριμένα τα δύο ματς θα διαιτητεύσει ο Δημήτρης Μπεκιάρης με βοηθούς διαιτητές τους Θεόδωρος-Χαράλαμπο Σάνο και τη Χριστίνα Σαχίνη.
Επίσης αύριο διεξάγονται και τα άλλα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν αύριο Τετάρτη, στα πρωταθλήματα Κ12 και Κ14. Μάλιστα σε αυτά που θα γίνει στον Πύργο, όπου οι μικτές της ΕΠΣ Ηλείας θα υποδεχτούν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, έχουν οριστεί να τα διευθύνουν διαιτητές από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές που ορίστηκαν να τους διευθύνουν έχει ως εξής:

Πρωτάθλημα Κ12

ΕΠΣ Αχαΐας - ΕΠΣ Μεσσηνίας
Γήπεδο ΕΠΣ Αχαΐας “Α. Κάνιστρας”
Μπεκιάρης, Σάνος, Σαχίνη (ΕΠΣ Κορινθίας)
ΕΠΣ Ηλείας - ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας
Γήπεδο ΕΠΣ Ηλείας
Αποστόλης Καυκάς, Ηλίας Μπουρίκας, Νίκος Γάκης (ΕΠΣ Μεσσηνίας)
ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης - ΕΠΣ Λακωνίας
Γήπεδο ΕΑΚ-ΕΠΣΚΙ Φαρακλάτων
Ρηγόπουλος, Ασημακόπουλος, Καραμέρος (ΕΠΣ Ηλείας)
* Τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 12.30 μ.μ.

Πρωτάθλημα Κ14

Τα τρία αντίστοιχα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Κ14, που θα διεξαχθούν την ίδια ώρα στις 2 το μεσημέρι, θα διευθύνουν οι ίδιοι διαιτητές.