×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 589

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πήρε τον τίτλο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που νίκησε 2-1 τη Μεθώνη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πήρε τον τίτλο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που νίκησε 2-1 τη Μεθώνη
από
στις 12/03/2020

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου είναι ο φετινός κυπελλούχος Μεσσηνίας, καθώς στο χθεσινό τελικό που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, κέρδισε με 2-1 τη Μεθώνη.
Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, γιατί είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Διαβολιτσίου κατακτά το τίτλο του κυπελλούχου Μεσσηνίας.
Ο Βασίλης Αθανασόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής για την κυπελλούχο ομάδα, καθώς ο έμπειρος επιθετικός με τα δύο γκολ που σημείωσε χάρισε στην ομάδα του τον τίτλο.
Σε ότι αφορά τη Μεθώνη είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, όπου παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 2-1, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά, στη συνέχεια, την εστία του Δ. Καλογερόπουλου.
Γενικά δεν ήταν καλό παιχνίδι και στη εξέδρα του γηπέδου βρέθηκαν περίπου 150 άτομα, ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που είδαν το ματς έξω από το γήπεδο εξαιτίας των μέτρων που είχαν ληφθεί λόγω του κορονοϊου.

Φάσεις - γκολ

Στο 9’ ο Εμέκα έκανε τη σέντρα και η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Ηλιόπουλου κι ο διαιτητής Καρβούνης σφύριξε το πέναλτι με τους παίκτες της Μεθώνης να διαμαρτύρονται έντονα. Ο Αθανασόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και “έγραψε” το 1-0. Στο 23’ ο Τομαράς έκανε την πάσα για τον Πουλάκο, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ η μπάλα βρήκε στον Εμέκα και πέρασε κόρνερ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι. Στο 41’ ο Βιγιαφάνε με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 44’ ο Γεωργιόπουλος εκτέλεσε φάουλ σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στο πίσω δοκάρι, εκεί πετάχτηκε ο Αθανασόπουλος που βγήκε πίσω από τους αμυντικούς και με διαγώνιο πλασέ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 2-0 και παράλληλα σημείωσε το 2ο προσωπικό του γκολ. Στο 47’ σέντρα του Γεωργιόπουλου στο πέναλτι σχεδόν ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 62’ ο Πεΐδης έκανε το διαγώνιο σουτ η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σεντεμέντε, ο οποίος κινήθηκε στην πορεία της για να την απομακρύνει, όμως κατέληξε στα δίχτυα και έγινε έτσι το 2-1. Στο 73’ ο Κουτίβας γύρισε την μπάλα προς τον Μίντζηρα, όμως πρόλαβε ο Αθανασόπουλος βγήκε πρώτος στην μπάλα, όμως άνοιξε το κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Μίντζηρα που είχε βγει από την εστία του να διώξει και να κερδίσει το φάουλ από τον αντίπαλό του. Στο 77’ ο Σταματέλοπουλος έκανε τη σέντρα και ο Βιγιαφάνε κοντρόλαρε την μπάλα και σούταρε στέλνοντας την μπάλα περάσει άουτ δίπλα σχεδόν από το κάθετο δοκάρι. Στο 82’ ο Αθανασόπουλος πάσαρε στον Γεωργιόπουλο, αυτός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή για να μπλοκάρει ο Μίντζηρας. Στο 83’ δυνατό σουτ του Βιγιαφάνε από το ημικύκλιο της περιοχής απέκρουσε σωτήρια με γροθιές ο Μίντζηρας.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μάριος Καρβούνης με βοηθούς διαιτητές τους Φώτη Κασκάνη και Χρήστο Γεωργαντά. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ηλίας Ρέκκας.
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δ. Καλογερόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος, Φωτόπουλος (65’ Σταματελόπουλος), Σεντεμέντες, Εμέκα, Κυριαζόπουλος, Γεωργιόπουλος (85’ Χότζα), Γκελκέρια, Αθανασόπουλος (91’ Γραμματικόπουλος), Βιγιαφάνε (87’ Πιτσιλής), Μουλιάτος.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος (78’ Παυλόγιαννης), Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Πεΐδης, Σούλα, Τομαράς (89’ Παπαδημητρίου).